Samu Haber

Huumekohussa ryvettynyt Samu Haber astui julkisuuteen - ruoskii itseään rajusti Seiskalle: ”Olen ollut ihan s***nan tyhmä!”

07.02.2020 12:00

Muusikko Samu Haberille luettiin syyte huumausainerikoksesta Katiska-jutuksi kutsutun kokonaisuuden syytteidenluvussa viime viikolla. Syyttäjän mukaan Samu on pitänyt hallussaan viisi grammaa kokaiinia. Hallussapito on tapahtunut Ruisrockin jatkoilla turkulaisravintola Samppalinnassa viime heinäkuussa.

Samu Haberin huumesyyte julki – syyttäjä: piti hallussaan useita grammoja kokaiinia!

Samu saapui Haloo Helsingin musiikin ympärille luodun Maailma on luotu meitä varten -musikaalin ensi-iltaan hyvillä mielin kohusta huolimatta.

- Kaikenlaiset kompastelut kuuluvat elämään. Tietysti minua hävettää. Aikani pidin päätäni kaakelia vasten suihkussa, ja minua otti päähän kuin pientä oravaa. Enkä voi mennä minkään kesäloman tai muun taakse. Se oli epäkypsää ja typerää toimintaa. Tiedän mitä olen ja en ole tehnyt. Aika härskejäkin huhuja on ollut, mutta jätän ne omaan arvoonsa, Samu sanoi hänet ympäröinneille toimittajille.

Samu Haber kommentoi huumausainerikossyytettään – juhli jatkoilla: ”Myönnän käyttäneeni siellä vähäisen määrän huumausaineita”

Seiskan toimittaja tiedusteli, miltä Samusta on tuntunut, kun hänen nimensä on noussut esiin Katiska-jutun yhteydessä, vaikka hänen osuutensa kokonaisuutta ajatellen on hyvin pieni.

- Minulla ei ole mitään osuutta kokonaisuuteen. Olen saanut medialta kaikkea hienoa elämässäni, joten ei se tunnu epäreilulta. Minähän olen ollut ihan s**tanan tyhmä. Tietysti minua harmittaa mennä kauppaan tai raitiovaunuun. Sitä saa mitä tilaa. Jos on itse ihan s**tanan tyhmä, saa universumilta sellaista palautetta kuin s**tanan tyhmät saa, muusikko täräytti.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!