Uutiset

Huumeista kärynnyt Mikael Gabriel tänään kiertueelle Isac Elliotin, 16, kanssa - Levy-yhtiö: Tämä on Miklun ja Isacin viimeinen yhteistyö!

01.12.2017 11:15

Seiska uutisoi torstaina (30.11.), että räppäri Mikael Gabriel kärähti poliisille ratissa huumeista keskiviikkona ja vietti sen seurauksena keskiviikon ja torstain välisen yön putkassa Pasilan poliisivankilassa.

Mikael Gabriel kertoi torstaina julkaisemassaan Facebook-päivityksessä, että poliisi löysi hänen hallustaan kannabista ja lisäksi poliisin tekemä huumetesti näytti positiivista kannabiksesta.

Seiskan tietojen mukaan poliisi teki kotietsinnän räppärin Espoossa sijaitsevaan ökylukaaliin jo viime viikolla ennen huumekäryä.

Huumekäry tuli Miklun kannalta kriittiseen aikaan, sillä tänään perjantaina räppäri starttaa kuuden konsertin mittaisen Maailman laidalla -minikiertueen teinitähti Isac Elliotin, 16, kanssa. 

Neljä kappaletta yhdessä levyttänyt kaksikko konsertoi 1.-9. joulukuuta Hämeenlinnassa, Tampereella, Helsingissä, Turussa, Seinäjoella ja Oulussa.

Yhteistyöstä huolimatta Mikael Gabrielilla ja Isacilla on taustallaan eri levy-yhtiöt, Miklulla Universal Music ja Isacilla Sony Music. Seiska tavoitti Isacin tiedottajan Sami Rikalan Sony Musicilta kommentoimaan artistien yhteistyötä.

- Joulukuun alun kiertue on viimeinen yhteistyö Miklun ja Isacin välillä ja siitä on kerrottu jo silloin, kun kiertue lanseerattiin, Rikala viestitti.

Kiertueen järjestää ja tiedotuksesta vastaa Live Nation, mutta tiedottaja Maritta Kettunen siirsi tiedotusvastuun kiertueen jatkosta Universalin tiedottajalle Tara Kojoselle.

Toteutuuko Mikael Gabrielin ja Isac Elliotin Maailman laidalla -kiertue MG:n huumekärystä huolimatta?

- Kiertue alkaa tänään Hämeenlinnasta, Kojonen viestitti Seiskalle ja kutsui katsomaan keikkaa sunnuntaina myös Helsinkiin.

Toteutuvatko kiertueen kaikki keikat takuuvarmasti?

Tähän kysymykseen Kojonen jätti useista yhteydenottoyrityksistä huolimatta vastaamatta.

Onko kiertueen täysimittaisessa toteutumisessa jotain epäselvää?

- Ei ole, kiertueen ensimmäinen keikka on tänään, Kojonen viestitti jälkimmäisen kysymykseen vastaten.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:MTV3
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!