Hyppää pääsisältöön
Kari Aihinen nähdään joulukuussa televisiossa.

Hurmurikokki Kari Aihinen naissuhteistaan: ”Olen ollut aina yhden mimmin kundi!”

Televisiosta tuttu ravintoloitsija Kari "Kape" Aihinen, 47, jätti avioerohakemuksen Henriikka-vaimonsa kanssa heinäkuussa.

Lue myös: Hurmurikokki sinkkumarkkinoilla! Eronnut Kari Aihinen toppuuttelee innokkaita naisia: ”Haluan keskittyä itseeni ja poikiin!”

Joulukuussa Kape nähdään jälleen televisiossa, kun hän vierailee koulumuistoihin sukeltavassa Luokkajuhlat-ohjelmassa.

– Kouluaikoihin liittyy vain iloisia muistoja.

Kari Aihisen luotsaamaa Kaappausta keittiössä on kuvattu kuusi tuotantokautta. – Takana on 240 kuvauspäivää. Se on vienyt puolet vuodesta.
Kari Aihisen luotsaamaa Kaappausta keittiössä on kuvattu kuusi tuotantokautta. – Takana on 240 kuvauspäivää. Se on vienyt puolet vuodesta.

 

Lue myös: Turkuun ravintolan perustanut kokki Kari Aihinen asuu äitinsä luona: ”Siellä on sauna kuumana ja kalja kylmänä!”

Jo kouluaikana Kape oli suuta soittava showjätkä.

– Olen perinyt isältä halun hallita tilannetta. Luokkakavereiden mielestä olin hurmuri, vaikka en ymmärtänyt mimmeistä juuri mitään. Olen ollut aina yhden mimmin kundi, ja takana on ainoastaan pitkiä seurustelusuhteita. Taisin kouluaikoina seurustella saman tytön kanssa viisi vuotta, hurmurikokki tunnustaa.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Timo Korhonen ja MTV

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!