Iiro Seppänen asuu Afrikassa.

Hurjilla tempuillaan villinnyt Iiro Seppänen elää seestynyttä perhearkea Afrikassa – ”Voin viedä perheeni uskomattomille seikkailuille!”

17.09.2019 03:38

Nykyään Iiro Seppäsen, 44, kotiosoite löytyy Etelä-Afrikan Kapkaupungista, jossa entinen taikuritähti ja extreme-temppuilija elää seestynyttä perhearkea. Iiro ja eteläafrikkalainen Julia avioituivat kesällä, ja pariskunnan Freya-tytär syntyi myös tänä vuonna.

Lue myös: Helsingin yöelämässä villinnyt Iiro Seppänen jätti kosteat vuodet taakseen: Lopetin dokaamisen!

– Vaimoni perhe on viettänyt kesiä Espanjassa, siksi menimme siellä naimisiin. Ne olivat sydämelliset ja lempeät, pienen piirin häät, Iiro kuvailee.

– Elämä Etelä-Afrikassa on minun versioni normaalista arjesta. Olen aina kammoksunut arkea, mutta siellä voin viedä perheeni uskomattomille seikkailuille! Parin tunnin ajomatkan päässä Kapkaupungista pääsee keskelle villiä luontoa.

Kukaan ei kuulemma enää tunnista Iiroa Suomessa, jossa hän ei ole asunut 20 vuoteen. – Nautin siitä anonymiteetistä, kun voin kävellä tukka sekaisin kaupungilla eikä tarvitse välittää, mitä ihmiset ajattelevat.
Kukaan ei kuulemma enää tunnista Iiroa Suomessa, jossa hän ei ole asunut 20 vuoteen. – Nautin siitä anonymiteetistä, kun voin kävellä tukka sekaisin kaupungilla eikä tarvitse välittää, mitä ihmiset ajattelevat.

 

Lue myös: Taikuri Iiro Seppänen hurjista vuosistaan: Tunsin tarvetta näyttää, että hyvin pyyhkii!

Ihmeellinen elämä

Istuessaan 44-vuotiaana Seiskan haastattelussa Iiro ei voi kuin ihmetellä, mitä kaikkea elämä onkaan tuonut tullessaan.

– Monesti on tullut haukottua happea, että miten ihmeessä tieni onkaan vienyt tällaiseen tilanteeseen ja näiden ihmisten pariin. Silloin on vain voinut olla onnellinen siitä, että olen uskaltanut seurata unelmiani.

– Olen kuitenkin monilla tavoin ihan keksivertojätkä Pitäjänmäestä – enkä edes erityisen fiksu, hän nauraa.

Lue myös: Mallikaunotar käsikynkässä! Hollywoodin seurapiirit ja Las Vegasin neonvalot tulivat tutuksi Iiro Seppäselle – ”Tekevälle sattuu kaikenlaista!”

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Timo Korhonen ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!