Hurja leikkaus - syöpäpotilaalle kuolleen miehen penis!

Uutiset | 29.07.2016 19:53

64-vuotias Thomas Manning on Yhdysvaltojen ensimmäinen, jolle on tehty peniksensiirto-operaatio.

Thomas menetti peniksensä syövän takia vuonna 2012. Neljän pitkän vuoden jälkeen hän sai uuden peniksen elinsiirrolla toukokuun alkupuolella. Leikkaus kesti viisitoista tuntia.

- Kaikki näyttää paranevan hyvin, Thomas kommentoi New York Timesille.

Plastiikkakirurgi Curtis L. Cetrulon mukaan kaikki on sujunut suunnitelmien mukaan. Leikkauksen tarkoituksena oli palauttaa Thomasin sukuelimen normaali ulkonäkö ja virtsaamistoiminta.

Lääkäri ovat toiveikkaita seksiin vaikuttavien tekijöiden palautumisen suhteen. Hermojen uusiutuminen vie kuitenkin kuukausia, ja seksuaalisen sensaation tunteen palaamiseen voi kulua jopa vuosia.

 

Jatkuva lääkitys

Onnistuneen leikkauksen jälkeen Thomas joutuu turvautumaan loppuelämänsä ajan lääkkeisiin, jotka estävät hänen kehoaan hylkimästä elintä. Ennen leikkausta hän joutui käymään useissa testeissä, jotta lääkärit saivat varmuuden hänen kestävän henkisesti operaation ja sen jälkeen alkavan elämän.

Thomasin leikkaus oli osa tutkimustyötä, jonka avulla pyritään auttamaan muun muassa sotaveteraaneja, jotka ovat saaneet vammoja sukuelintensä alueelle. Thomasia operoineen Curtis L. Cetrulon mukaan seuraava peniksensiirto tehdään auto-onnettomuudessa loukkaantuneelle potilaalle sopivan elinluovuttajan löydyttyä.

Thomas on kertonut operaatiostaan brittiläisessä This Morning -ohjelmassa. Katso video alta:

 

 

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!