fbq
Uutiset
09.03.2019 17:06
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Timo Korhonen ja Instagram
Eveliina Uosukainen julkaisi peppukuvan.
Hups! Tuuli teki tepposet TIS-kaunotar Eveliinalle – hekumallisen pepun paljastavat kuvat!
Uutiset
09.03.2019 17:06
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Timo Korhonen ja Instagram

Temptation Island Suomi -sarjassa katsojia aurinkoisella hymyllään ihastuttanut Eveliina Uosukainen lomailee sosiaalisen median mukaan Miami Beachilla. Lauantaina (9.3.) Bile-Danin kihlattunakin tunnettu kaunotar julkaisi Instagramissa huomiota herättävän kuvaparin.

Lue myös: TIS-kaunotar Eveliina avautui blogissaan - rakensi itsetuntonsa rintojensa varaan: "Seuraavaksi en ollutkaan villasukkatissi vaan heruttelija!"

Kuvassa hameeseen pukeutunut Eveliina poseeraan parvekkeella. Taustalla näkyy upea hiekkaranta ja turkoosin värinen meri. Huomio kuitenkin kiinnittyy tuulen nostamaan Eveliinan hameeseen, jonka alta paljastuu bikineiden alaosa.

Välillä voi tuulessa käydä näin. Onneks kuitenkin biksut alla kun oltiin biitsille matkalla, niin samahan se ois ollut olla jo suoriltaan ilman hametta ja toppia, Eveliina kirjoitti kuvansa yhteydessä.

(Näet toisen kuvan painamalla kuvan päällä olevaa nuolta)

Lue myös: Oho, Bile-Danin kihlattuna tunnettu TIS-Eve kävi rintojen pienennysleikkauksessa: "Tämä on ollut mielessä lukioikäisestä saakka"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vesileikkejä💦

A post shared by EVELIINA UOSUKAINEN (@roosaeveliinaa) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Unelmat todellakin käy toteen! Yks mun kaukaisista unelmista on ollut jo vuosia päästä jenkkeihin. Vuosien mittaan oon oppinut unelmoimaan, unelmoimaan isommin ja uskomaan niiden toteutumiseen.🦄 Ennen kuin unelmoin ja uskoin niihin, ei mitään unelmia myöskään toteutunut.🙄 . Yks iso tekijä on se, että sä uskallat miettiä tarpeeks isosti, unelmien kuuluu olla vähän jopa pelottavia ja ne monesti tuntuu mahdottomilta, mutta se tekee niistä just tavottelemisen arvosia ja niiden saavuttamisen myöskin niin uskomattomaks, että itku tulee kun ne käy toteen!😭 Ei myöskään riitä, että vaan haaveilee, vaan niistä unelmista tulee tehdä tavotteita ja uskoa niiden olevan just sulle mahdollisia, vaikka kukaan sun tuttus ei ois tehnyt samaa tai onnistunut siinä. Ja sit tehdä töitä niiden eteen. Ei oo tärkeetä tietää miten sinne pääset, vaan kuhan alotat. Se tie, miten sinne pääset, ilmestyy kyllä eteen! Niin kuin vetovoimanlakikin toimii: pyydä, usko, luota (silloinkin kun tulee vastoinkäymisiä) ja vastaanota! Pidä sun unelmat kirkkaana päivittäin aamuin illoin ja visualisoi ne mielessä (miltä sen saavuttaminen tuntuu, näyttää, tuoksuu, maistuu). Ja universumi johdattaa sua sun matkalla antaen merkkejä, sun pitää vaan tarttua niihin mahdollisuuksiin sillä sekunnilla kun intuitio käskee!🙏🏻 . Mä en todellakaan kuvitellut, että tää jenkkiunelma tulis toteen läheskään näin nopeesti eikä ollut mitään hajua miten se olis mahdollista. Paljon työtä oikeiden asioiden eteen ja yhtäkkiä tää mahdollisuus ilmesty mun eteen! Ihan mieletön IMM-koulutus Floridan lämmössä ja saanut niin paljon ajateltavaa ja oppeja matkaani sekä ennen kaikkea haastanut itteäni hyppäämään lisää sinne epämukavuusalueelle ja tekee asioita, mitkä pelottaa (ne oikeesti vie eteenpäin).🤩 . Intuitio on muuten mun yks vahvimpia johdattajia kohti mun unelmia. Mitä enemmän siihen on oppinut luottamaan, sen vahvemmaksi ja voimakkaammaksi se on kasvanut.💪🏻 Sen avulla oon saanut tehtyä isojakin päätöksiä nopeastikin ja nykyään aina menny nappiin kun vaan muistanut toimia oman intuition eikä muiden toiveiden ja vinkkien mukaan! Ihan mieletöntä, että meille on suotu niin upea asia!! Muistathan säkin käyttää sitä!❤️

A post shared by EVELIINA UOSUKAINEN (@roosaeveliinaa) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So happy right now!🥰

A post shared by EVELIINA UOSUKAINEN (@roosaeveliinaa) on

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »