Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Sofia Belorf muutti.

Huonekalut Espanjasta! Kohukaunotar Sofia Belórf muutti salaa arvolukaaliin Helsingin kantakaupungissa – kuvat!

Rikoskohun keskelle joutunut Sofia Belórf, 29, totuttelee hiljalleen elämään ilman rakastaan Niko Ranta-ahoa, joka on yhä tutkintavankeudessa Mikkelin vankilassa törkeiden doping- ja huumausainerikosepäilyjen vuoksi.

Lue myös: Oho, Sofia Belórfin tuloissa megaromahdus - tilipussista katosi lähes 90 000 euroa!

Sofia ja Niko asuivat Espanjassa Marbellassa isossa lukaalissa, mutta he hankkivat kodin myös Helsingistä viime syksynä. Vuonna 1909 valmistuneessa arvotalossa sijaitsevassa 119-neliöisessä lukaalissa on neljä huonetta, kaksi wc:tä ja kylpyhuone.

Asuntoa kaupattiin 698 000 eurolla, mikä myös lienee lähellä toteutunutta kauppasummaa. Todellisuudessa pariskunta ei kuitenkaan omista asuntoa, vaan omistaja on eräs liike-elämässä menestynyt miljonääri.

Sofia luotti Ikean siniseen kassiin kuten monet muutkin muuttajat.
Sofia luotti Ikean siniseen kassiin kuten monet muutkin muuttajat.

 

Lue myös: Totuus Sofia Belórfin ja Niko-rakkaan Helsingin-ökykodista selvisi – kohupari ei omista asuntoaan!

Iso remontti

Pariskunta ei päässyt muuttamaan asuntoon heti, sillä Seiskan tietojen mukaan he teettivät siihen ensin mittavan remontin.

Koti remontoitiin käytännössä lattiasta kattoon, joten rahaa on uponnut vähintään viisinumeroinen summa. Vielä viime kesänä Sofia esitteli sosiaalisessa mediassa asunnon remontin hieman viivästyneen, minkä vuoksi he Nikon kanssa asuivat Suomessa ollessaan väliaikaisessa asunnossa.

Lue myös: Vau, mikä peppu ja vatsalihakset! Tyrmäävän upea Sofia Belórf bongattiin kuntoilemassa tiukoissa treenivaatteissa – kuvat!

Muuttoauto pihassa

Nyt mittava remontti on ilmeisesti valmistunut, sillä asunnon edessä on nähty muuttoauto, josta on viety tavaraa pariskunnan yhteiseen kotiin.

Naapurustosta kerrotaan, että muuttokuormassa on ollut luksushuonekaluja, joiden suojamuoveissa on tekstiä espanjaksi. Mitä ilmeisemmin huonekalut ovat tuotu pariskunnan Espanjan-kodista.

Paparazzi bongasi Sofian tämän tehdessä muuttoa.
Paparazzi bongasi Sofian tämän tehdessä muuttoa.

 

Lue myös: Niko-rakas viruu yhä tyrmässä! Sofia Belórf paljastaa kohuparin suunnitelman: Meidän piti muuttaa Suomeen!

Seiskan paparazzi bongasi Sofian toissa lauantaina muuttopuuhista. Kaunotar kantoi olallaan Ikean sinistä kassia. Tällä kertaa Sofia ei hiiskunut muuttoaikeistaan sosiaalisessa mediassa sanaakaan.

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Katja Lintunen
Kuvat:
Panu Hörkkö

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!