Huomaatko yhdennäköisyyden vai arvaatko vihjeistä? Osaatko yhdistää suomalaiset julkkisäidit ja heidän lapsensa?

Uutiset | 10.05.2020 08:01

Tunnetut äidit esiintyvät usein lastensa kanssa julkisuudessa. Toiset ovat kuin samasta puusta vuoltuja, toiset taas arvaat ehkä vain vinkkien perusteella.

Lapset:

1. Osla

Osla

Äitini on vaihtanut etunimensä, jottei häntä sekoitettaisi kuuluisaan, Levottomat-elokuvasta julkisuuteen ponnahtaneeseen pikkuserkkuunsa. Olen näytellyt äitini tavoin useissa tv-sarjoissa ja elokuvissa. Äitini nähtiin tänä keväänä ensimmäistä kertaa Putous-sarjassa.

2. Sampsa

Sampsa

Äitini on näytellyt Salatuissa elämissä, kuten minäkin! Hän on myös vaikuttanut kunnallispolitiikassa ja esiintynyt PMMP-yhtyeen Lautturi-musiikkivideolla.

3. Miska

Miska

Äitini on työskennellyt mallina muun muassa Englannissa, Japanissa, Saksassa ja Ruotsissa. Mallinuran jälkeen hän on työskennellyt mainostoimistoissa, juontanut televisiosarjoja ja pyörittää nyt kosmetiikkayritystä. Äitini ja isäni lähes 20 vuotta kestänyt avioliitto päättyi eroon toissa vuonna.

4. Ada

Ada

Äitini on vaihtanut nimeään useita kertoja. Hän on julkaissut 1980-luvulla kappaleen Flirttailemaan/Tosi nainen ja oli 1990-luvulla hetken Setan Z-lehden päätoimittajana. Äitini on myös ohjannut eroottisen elokuvan The Secret Diary of Veronica. Nykyisin hän seurustelee lähes 30 vuotta nuoremman intialaismiehen kanssa.

5. Robin

Robin

Äitini on entinen lentoemäntä, mutta lopetti ne työt tavattua isäni. Meillä on kodit sekä Sveitsissä että Suomessa. Minulla on myös Rianna-sisko.

6. Milena

Milena

Äitini on sanonut, ettei tykkää yhtään siitä, että julkaisen sosiaalisessa mediassa rohkeita kuvia. Hän on tehnyt 13 albumia, joista on saanut 4 kulta- ja 2 platinalevyä. Äitini myös pettyi pahasti, kun hänen kappalettaan ei valittu tänä keväänä UMK-laulukilpailuun.

7. Victoria

Victoria

Vauva-aikaani ja itse asiassa jo äitini raskautta seurattiin televisiossa. Äiti nousi julkisuuteen 20 vuotta sitten, kun hänen salasuhteensa varattuun jalkapalloilijaan päätyi otsikoihin. Äitini julkaisi hiljattain kirjan, jossa paljasti seurustelleensa nuoruudessaan näyttelijä Mikko Leppilammen kanssa.

8. Jasmin

Jasmin

Äitini tapasi isäpuoleni Diili-ohjelman kuvauksissa. Hän on pistänyt elämäntapansa uusiksi ja pudottanut hurjasti painoa. Hän on Jounin kaupan toimitusjohtaja.

9. Sofia

Sofia

Äitini on ollut aina kova ratsastamaan. Hänet valittiin Miss Suomen ensimmäiseksi perintöprinsessaksi vuonna 1976, ja samana vuonna äiti valittiin Euroopan kauneimmaksi naiseksi. Hän seurusteli 1980-luvulla Spede Pasasen kanssa.

10. Lilia

Lilia

Äitini työskentelee muotibloggaajana ja meni naimisiin isäni kanssa kesällä 2014. Äiti tykkää pukeutua merkkivaatteisiin ja hänellä on yli 10 000 euron merkkilaukkuja. Tänä keväänä vanhempani myivät hulppean Helsingin-kotimme lähes neljällä miljoonalla eurolla. Minulla on myös 3-vuotias Lucas-veli.

Julkkisäidit:

A. Wilma Schlizewski

Wilma

B. Minttu Räikkönen

Minttu

C. Metti Forssell

Metti

D. Michele Murphy

Michele

E. Meiju Suvas

Meiju

F. Riitta Väisänen

Riitta

G. Anne Kukkohovi

Anne Kukkohovi

H. Malla Malmivaara

Malla

I. Jaana Saarinen

Jaana Saarinen

J. Martina Aitolehti

Martina Aitolehti

Oikeat vastaukset:

1-H, 2-I, 3-G, 4-A, 5-B, 6-E, 7-J, 8-D, 9-F, 10-C

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!