Uutiset

Hunksien Janin ja Maunon huima matka Las Vegasiin: Tapasimme Backstreet Boysin - kuva!

11.04.2017 13:00

Scandinavian Hunks -tanssiryhmästä tutut Petri ”Mauno” Ahonen ja Jani Kokki viettivät hiljattain Las Vegasin hulinoissa 10 päivää. Matka uhkapelien kaupunkiin ei ollut ex tempore -reissu, vaan komistukset päättivät matkasta jo pari vuotta sitten, ennen kuin Jani joutui isoon syöpäleikkaukseen.

–- Vitsailimme Janin ollessa viime metreillä sairauden kanssa, että kun mies saadaan kuntoon, lähdemme katsomaan Backstreet Boyseja Las Vegasiin. Kukaan ei silloin vielä tiennyt, että he oikeasti esiintyisivät siellä, Mauno kertoo.

Hunksit ja Bäkkärit
Viime syksynä julkisuudessa alkoi kiertää huhu Backstreet Boysin kiinnityksestä Las Vegasiin. Loppuvuodesta huhut osoittautuivat todeksi, Bäkkärit todellakin esiintyisivät Vegasissa. Janin ja Maunon oli siis aika lunastaa lupauksensa

- Huomasimme sattumalta, että he esiintyvät siellä. Ei siinä auttanut kuin lähteä katsomaan. Aluksi meitä oli lähdössä isompi porukka, mutta loppumetreillä lähtijöitä karsiutui ja menimme kaksin, Jani kertoo.

Hunksit ovat olleet jo vuosia Bäkkäri-faneja ja tavanneet suosikkibändin monta kertaa.

Liput oli jo loppuunmyyty, mutta yhteisten tuttujen kautta Mauno ja Jani onnistuivat järjestämään tapaamisen bändin kanssa.

- Lähdimme varta vasten tapaamaan heitä. Onneksi meillä oli ystäviä, jotka halusivat auttaa tapaamisen järjestymisessä, Mauno iloitsee.

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!