Skip to main content
Rikos-logo.

Humalainen juhlija sytytti kerrostalon palamaan Mäntyharjulla

Pelastuslaitos sai viime viikon maanantaina (2.11.) ilmoituksen, että kerrostalorapussa Mäntyharjulla on syttynyt tulipalo. Tapahtumapaikalla havaittiin, että palo on  todennäköisesti tahallaan sytytetty. Tulipalon takia rapun asukkaat evakuoitiin ja siirrettiin tilapäismajoitukseen. Asukkaista kolme on hengittänyt savua, mutta vakavampia vammoja ei tapahtunut. Rappukäytävä kärsi huomattavaa palo- ja savuvahinkoa.

Tuhotyöstä on kuulusteltu paikkakuntalaista vuonna 1973 syntynyttä miestä. Kiinniotettu on myöntänyt osallisuutensa tulipalon sytyttämiseen.

– Tämän hetken tietojen mukaan epäilty on ollut vierailulla rapussa. Illanvieton aikana porukassa on tullut jonkinlaista erimielisyyttä, jonka jälkeen tuhotyö on tapahtunut. Palo on alkanut puisen sähkökeskuksen edessä, minne on tuotu muun muassa puutarhatuoleja ja niiden pehmusteita, rikosylikonstaapeli Ismo Venäläinen kertoo.

– Asian tutkinnassa on se hankaluus, että epäillyn humalatila on ollut ilmeisen vahva. Kaveri ei ole osannut kertoa minkäänlaista motiivia teolleen.


Teksti:
Juha Nurmi
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!