Humalainen äiti pahoinpiteli lapsia ja virtsasi poliisiautoon.

Humalainen äiti pahoinpiteli lapsia ja virtsasi poliisiautoon Hartolassa!

11.02.2018 16:27

Poliisi on tutkinut juhannusviikolla Hartolassa lapsiin kohdistuneita epäiltyjä pahoinpitelyjä, kun kaksi noin 40-vuotiasta rouvaa vietti lapsineen iltaa. Perheiden miehet eivät olleet mukana riennoissa.

Äitien illanviettoon liittyi ainakin vierailevan ystävän osalta liiallista alkoholinkäyttöä. Juomien loputtua vierailijan kerrotaan aloittaneen emännän lasten verbaalisen arvostelun. Ruumiinrakenteeseen, aktiivisuuteen ja ahkeruuteen liittyviä arvioita oli ryyditetty ala-asteikäiseen lapseen kohdistuneilla lyönneillä, sormella tökkimisellä ja hiuksista retuuttamisella.

Lue myös: Hyi! Olli Herman virtsasi Kalliossa aivan väärään paikkaan, tästä voi joku hermostua – kuva!

Pahoinpitelyn kohteeksi joutuneen lapsen äiti oli puuttunut tilanteeseen ja saanut vieraan nukkumaan. Samaan aikaan poliisi kutsuttiin paikalle. Vieras kuitenkin riehaantui uudestaan, ja hänen epäillään läpsineen emännän toista, peruskouluikäistä lasta kasvoille.

Paikalle saapunut poliisi otti asunnosta kiinni reilusti päihtyneen ja äärimmäisen vihaisen vieraan epäiltynä kahdesta pahoinpitelystä. Poliisille nainen ilmoitti olevansa ajokunnossa. Hän halusi päättää kyläilyn ja lähteä lastensa kanssa kotiin.

Poliisiasemalle kuljetettaessa naisen epäillään syyllistyneen vielä lievään vahingontekoon, sillä hän virtsasi pariinkin kertaan poliisiauton sisälle.

Teksti: Juha Nurmi
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!