fbq
Uutiset
10.12.2020 16:52
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto
Jesperi Kotkaniemi
Huippukiekkoilijoilla suhdesutinaa?! NHL-tähti Jesperi Kotkaniemi bongattiin yhdessä maajoukkueen suurlupauksen kanssa!
Uutiset
10.12.2020 16:52
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto

NHL-seura Montreal Canadiensin hyökkääjä Jesperi Kotkaniemi on bongattu toistuvasti naisten jääkiekkomaajoukkueen suurlupauksen Nelli Laitisen seurasta.

– Kaksikko kruisaili autolla Helsingissä itsenäisyyspäivän alla, ja latasivat yhteisen videon Instagramiin, Seiskalle supistaan.

18-vuotiaan Nellin ansioluettelosta löytyy muun muassa Suomen mestaruus ja hopeaa vuoden 2019 MM-kisoista.
18-vuotiaan Nellin ansioluettelosta löytyy muun muassa Suomen mestaruus ja hopeaa vuoden 2019 MM-kisoista.

Lue myös: Nöyriä NHL-miljonäärejä! Montrealin ”suomalaismafia” hengailee jos huvittaa ja ajelee vaatimattomilla autoilla – 19-vuotias porilaistähti Seiskalle: ”Aika väsyneitä äijiä”

Tunnettuja sukulaisia

Porin Ässien kasvatin sukuun kuuluu tunnettuja henkilöitä urheilun ja kulttuurin saralta. Hänen isoveljensä Kasperi pelaa maalivahtina. Veljesten isä, Mikael Kotkaniemi, on entinen kiekkoilija, joka pelasi omalla urallaan hyökkääjänä yli 200 SM-liigaottelua ja on sen jälkeen työskennellyt valmentajana.

Lue myös: Tiesitkö?! Näyttelijäkaunotar Saara Kotkaniemen veli on tunnettu jääkiekkovalmentaja – veljenpoika on NHL-superlupaus!

Mikaelin sisko on tunnettu näyttelijä Saara Kotkaniemi. Heidän isänsä, eli Jesperin isoisä, on teatteri- ja televisio-ohjaaja Pentti Kotkaniemi. Jesperin isoäiti on näyttelijä Kirsti Wallasvaara.

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »