Huippukiekkoilija Lauri Korpikoski rakennutti noin 800 000 euron näyttävän omakotitalon kotiseuduilleen!

Uutiset | 22.01.2021 06:40

Kymmenen kauden mittaisen kelpo uran NHL:ssä kiekkoillut Lauri Korpikoski, 34, on palannut synnyinseuduilleen Varsinais-Suomeen.

Kiekkotaituri mitä ilmeisimmin aikoo juurtua takaisin Turkuun, sillä hän on rakennuttanut komean omakotitalon rauhalliselle pientaloalueelle.

Lainhuutotodistuksen mukaan Lauri omistaa yli 1 500-neliöisen tontin yksin.

Viime vuonna hänelle valmistui tontilleen 221 neliön moderni omakotitalo, joka tavoittelee lähes linnamaisia mittasuhteita.

Lue myös: Ohhoh! Jääkiekkoilijatähti Lauri Korpikoski meni naimisiin ex-tyttöystävänsä siskon kanssa – salahäät ja vauva tulossa!

Rakennusvalvonnan mukaan talossa on neljä huonetta ja keittiö. Kokonaisuuden kruunaa komea saunaosasto. Lisäksi talossa on lämmin autotalli ja pihalla autokatos.

Jos Lauri haluasi myydä talonsa, hän voisi pyytää siitä kiinteistönvälittäjän arvion mukaan 750 000–800 000 euroa.

Pohjois-Amerikan kaukaloista palattuaan Lauri on jatkanut uraansa kasvattajaseuransa Turun palloseuran riveissä parin viime vuoden ajan.

Kiekkomiljonääri tienasi vuonna 2019 hieman yli 244 000 euroa, josta voi päätellä TPS:n tähtihyökkääjälleen pulittaman palkkion suuruuden.

Seuran kapteenille korvaus lienee varsin nimellinen, sillä hän on ennestään monimiljonääri. Hyökkääjä ansaitsi NHL-urallaan yli 11 miljoonaa euroa.

Taustalla suhdesoppia

Kiekkotaituri on ollut otsikoissa myös parisuhdekiemuroidensa vuoksi. Muutama vuosi sitten hän seurusteli nyttemmin Joel Harkimon kanssa avoliitossa elävän radiojuontajakaunottaren Janni Hussin kanssa.

Vuonna 2018 Seiska paljasti, että Laurista oli tulossa isä.

Hän oli iskenyt ex-tyttöystävänsä isosiskon, jonka kanssa kiirehti naimisiin.

Lue myös: Ex-rakkaansa siskon kanssa naimisiin mennyt kiekkotähti Lauri Korpikoski hankki uuden kodin Turusta – esikoislapsen ensikoti on upea rivitaloasunto!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!