Uutiset

Huima muodonmuutos! TIS-Vilma julkaisi kuvan vartalostaan vain viikko synnytyksen jälkeen - seuraajat ihastelevat: "Naisen kroppa on mieletön!"

28.05.2020 11:16

Temptation Island Suomi -sarjan kolmannella ja viidennellä kaudella olleiden Vilma Karjalaisen ja Juuso Lehmusvyöryn esikoistyttö syntyi viime keskiviikkona (20.5.).

Vilma joutui Naistenklinikalle synnyttämään yksin, koska Juuso ei päässyt sairaalaan synnytysosastolle. Vilma ja Juuso ovat molemmat sairastaneet koronan ja Juuson toipuminen taudista oli vasta siinä vaiheessa, ettei hän saanut poistua vielä karanteenista.

Lue lisää: TIS-Vilma synnytti yksin esikoisensa! Pahin painajainen kävi toteen ennen synnytystä - Juuso jännitti kotona, lapsivedet menivät ripsihuollossa! 

"Kaikki mitä tarvitsen"

Vilma julkaisi hempeän kuvan Juuson ja esikoisen ensikohtaamisesta hänen päästyään kotiin synnytysosastolta.

- Upea hetki, isä kohtasi tyttärensä. Kaikki mitä tarvitsen! Tänään tutustutaan uuteen perheenjäseneemme, yhdessä perheenä, Vilma kirjoitti julkaisuun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vilma Josefiina (@vilmajosefiinakoo) on

Innostunut uusi äiti

Keskiviikkona Vilma julkaisi kuvan kropastaan vain viikko synnytyksen jälkeen, ja sanoo jakavansa oman tarinansa synnytyksestä myöhemmin tällä viikolla.

- 1 viikko synnytyksestä. Tähän aikaan viikko sitten mulla oli ihan kamalat oksitosiini tippa supistukset. Niitä ei ole kyllä ikävä. Synnytyskertomus tulossa sunnuntaina.

Lue myös: Tuore isä purskahti onnen itkuun! TIS-Juuso jännitti karanteenissa vauvansa syntymää - "Huusin Vilmalle, että puske!"

Kiloja oli tullut lisää raskauden aikana, ja Vilma paljastaa olleensa huolestunut lisäkiloista raskauden aikana. Hän on kuitenkin todella tyytyväinen omaan kroppaansa tässä vaiheessa, vaikka synnytyksestä on vain viikko.

- Mul tuli about 25kg lisää raskaana, ja pientä kriisinpoikasta oli palautumisen suhteen. En olis koskaan uskonut että mun kroppa palautuu edes tähän pisteeseen, eli olen jo täysin tyytyväinen. Enkä edes treenaa vielä. Vähän pistää kyllä hymyilyttää mun kriisit raskausaikana, kyllä naisen kroppa on aivan MIELETÖN.

Vilma kertoo myös ikävöivänsä treenaamista.

- En malta odottaa että pääsen treenaamaan ja etenkin juoksemaan. Sitä odotan todella kovasti.

Kuvan kommenteissa ihastellaan Vilman rohkeaa kuvaa ja nopeaa palautumista synnytyksestä.

- Ihanan rehellisiä kuvia, yksi seuraaja kommentoi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vilma Josefiina (@vilmajosefiinakoo) on

 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!