Uutiset
Katso kuvat!

Huikeaa! Jaajo Linnonmaa järjesti yllätystreffit 100-vuotiaan ihailijansa kanssa: "Viiniä, herkkuja ja loppuhuipennus!"

19.08.2020 17:08

Haluatko miljonääriksi? -ohjelman juontaja Jaajo Linnonmaa, 42, järjesti ikimuistoiset treffit satavuotiaalle sotaveteraani-ihailijalleen.

Elokuussa satavuotta täyttävän pirteän lotan lähipiiristä otettiin yhteyttä Jaajoon ja kerrottiin ikääntyvästä suuresta fanista. Suosikkijuontaja kirjoitti asiasta some-kanavallaan.

Lue myös: Kalsarit vilkkuivat! Jaajo Linnonmaa kamppaili ravintolansa terassilla markiisien kanssa – kuva!

- Olin niin otettu tästä viestistä, että ehdotin yllätystreffejä synttärisankarin kanssa. Tänään Kalevankadun Briccoon asteli pirtsakka ja hymyilevä Minna, joka oli silminnähden otettu yllätyksestä. Otimme viiniä ja maistelimme herkkuja iloisen juttelun lomassa.

- Lopuksi tulikin sitten onnenkyyneleet, kun oli viimeisen yllätyksen aika. Kiitos Kultajousen väki, joka auttoi mua valitsemaan täydellisen kaulakorun satavuotiaalle sankarille. Mikä upea esikuva Minna on meille kaikille. Olipa ikimuistoiset treffit, Jaajo kirjoittaa Instagramissa.

Katso kaikki kuvat painamalla oletuskuvan oikealla laidalla olevaa nuolta.

Jaajon kesä on mennyt uuden Luokkakokous 3 -elokuvan kuvauksissa sekä perheen parissa, mutta hurmuri näyttäisi hurahtaneen myös urheiluun. Radio Suomipopilla Aamulypsyä Anni Hautalan kanssa juontava mies paljastikin tiukan keskivartalonsa Instagram-tilillään.

- Kyllä se taas tästä... 05.20, hammasharjaa huuleen ja vastatuuleen! Annin kanssa lyötiin vetoa, että 2 viikon kuluttua Herra Massu is BACK! Toistaiseksi vielä alle satku puntarissa. Tänään salille, Jaajo tuumasi.

Lue myös: Jaajo Linnonmaan poika kastettiin – kummitädiksi rakastettu juontajakaunotar!

Jaajo Linnonmaa esittelee viinibaarinsa - katso video!

 

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!