Uutiset
Katso videot!

Huikea video julki Suomen Käsivarresta: Äijä-koira kuolaa makkaraa, Eränkävijät-Aki grillaa paljain käsin -32,5 pakkasessa – ”Vähän on ollut sääskiä ja hyttysiä”

26.04.2019 15:01

Pääsiäinen on paketoitu, vappu on jo ovella ja haravoille on ollut käyttöä. Ainakin eteläisessä Suomessa, jossa aurinkoisesta ja paikoin hyvinkin lämpimästä säästä on saatu nauttia runsain mitoin.

Sitä vastoin aivan maamme luoteisimmassa kolkassa, Käsivarren peukalossa Kilpisjärvellä, lunta piisaa vielä vaikka muille jakaa.

Lue myös: Tiesitkö, että näin voi käydä Suomessa? Aki, 42, keitteli nokipannukahvia, kun kilometrin korkuinen lumiseinä romahti – ”Mitään ei olisi ollut tehtävissä”

Seiska vieraili Enontekiön kunnassa jokunen aika sitten, jolloin Kilpisjärvellä paukkui vielä hurjat paukkupakkaset. Silti supersuositusta Eränkävijät-sarjasta tuttu Aki Huhtanen grillaili muina miehinä makkaraa paljain käsin, vaikka pakkasta piisasi peräti -32,5 astetta.

Lue myös: Hirvittävä tarina julki: Eränkävijät-Aki oli kuolla lumimyrskyyn: En saanut happea!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen. Katso video jutun lopusta!

Aki Huhtanen.

- Vähän on ollut sääskiä ja hyttysiä, Aki murjaisi kysyttäessä, millainen talvi Kilpisjärvellä on ollut.

- Ja onhan tuo pakkasen puolella pitänyt keliä. Parhaimmillaan lämpömittari kävi -40-asteessa, mutta kun lauhtui vain -30-asteeseen, niin pystyy jo olemaan näin avokäsin, hän virnuili.

Lue myös: Supersuositun Eränkävijät-ohjelman Aki Huhtanen jätti työnsä ja kotikaupunkinsa – ”Tuli mitta täyteen!”

- Mutta lämpöiseltähän tämä jo tuntuu!

Katso oheiselta videolta tunnelmia Kilpisjärven mahtavista maisemista:

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Eetu Ampuja, Eva-Liisa Orupöld
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!