fbqHuhuh, mikä muodonmuutos! Hip hopin rastapää Mariskasta kasvoi kansainväliset mitat täyttävä kaunotar – ”Jollen pääse urheilemaan, en ole hyvä ihminen” | Seiska
Mariska koki hurjan muodonmuutoksen.

Huhuh, mikä muodonmuutos! Hip hopin rastapää Mariskasta kasvoi kansainväliset mitat täyttävä kaunotar – ”Jollen pääse urheilemaan, en ole hyvä ihminen”

Uutiset | 22.12.2018 07:53

Kotimainen musiikkirintama sai vuosituhannen alkupuolella raikkaan tuulahduksen, kun tuolloin päälle parikymppinen Mariska rynni rastoineen hittilistoille. Nyt, noin 16 vuotta myöhemmin samaista sanansylkijää ei ole enää tunnistaa.

Linnan juhlissa ja niiden jatkoilla läpeensä treenattua vartaloa nuoli kireä mutta kantajalleen hyvin istunut valkoinen mekko. 39-vuotias Mariska eli Anna Maria Rahikainen näytti siinä kansainväliset mitat täyttävältä kaunottarelta – mikä hän toki onkin.

– Kutsu Presidentinlinnaan ei ollut silloin uran alkuaikoina ensimmäisenä mielessä. Tosin ei se kyllä käynyt mielessä tänäkään vuonna, hän hymyili Seiskalle.

Lue myös: Tässä on Mariskan upea Linnan juhla -puku: tunnistaisitko entisen rastatukan ja elegantin kaunottaren samaksi ihmiseksi!?

Viihtyy verkkareissa

Monelta itsenäisyyspäivän juhlallisuuksien seuraajalta meni taatusti ohi, kuka kumma upeassa valkoisessa iltapuvussa oikein häikäisikään. Mariskaa alkoi kovasti naurattaa Seiskan reportterin tiedustellessa, miten hänestä on kuoriutunut koko kansan kaunotar.

– Enpä osaa sanoa. Minut on meikattu ja puettu huippuammattilaisten käsissä, silloin kenen tahansa on helppo näyttää hyvältä, vaatimaton Mariska vähätteli.

– Oli minulla kyllä vielä aamulla verkkarit jalassa!

Verryttely- ja salihousut ovatkin muusikolla kovassa käytössä.

– Rakastan urheilua, pyrin liikkumaan joka päivä. Käyn salilla, lenkkeilen ja uin, ja jollen pääse urheilemaan, en ole niin hyvä ihminen.

Mariska suorastaan häikäisi kauneudellaan Mert Otsamon suunnittelemassa asussa. – Tässä on käytetty reippaalla kädellä kierrätys- ja uusiomateriaaleja. Ihana mekkohan tämä on!
Mariska suorastaan häikäisi kauneudellaan Mert Otsamon suunnittelemassa asussa. – Tässä on käytetty reippaalla kädellä kierrätys- ja uusiomateriaaleja. Ihana mekkohan tämä on!

 

Paluu studioon

Hiljattain lasten runokirjan julkaissut Mariska on työstänyt kaikessa hiljaisuudessa uutta albumia. Edellisestä levytyksestä on vierähtänyt kaksi vuotta.

Lue myös: Linnan kuumimpia kaunottaria? Mariska, 39, muistelee uskomatonta hetkeä eteisensä lattialla: ”Silloin sisälläni läikähti – meinasin lentää persauksilleni”

– Teen Riku Mattilan ja Väinö Walleniuksen kanssa pitkäsoittoa. Luvassa on isoja, voimaannuttavia lauluja, ja ensimmäinen biisi tulee ulos tammikuussa.

– Levyllä kuullaan omaa sävelkieltäni, sillä olen säveltänyt itse kaikki levyn biisit yhtä lukuun ottamatta.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto ja Lehtikuva

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!