Katso kuva!

Huhuh, Iida Ketola julkaisi kuvan paljaista rinnoistaan - vain pienet teipit nännien päällä: "Laiskan naisen rintaliiivit" - kuva!

Uutiset | 19.07.2018 10:26

Muun muassa Viidakon tähtösistä ja Big Brotherista tuttu Iida Ketola-Korppila, 28, hätkähdytti seuraajiaan torstaiaamuna, kun hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan liki paljaista rinnoistaan.

Nykyisin kampaamoyrittäjänä työskentelevä Iida poseeraa kuvassa peilin edessä ja nostaa paitaansa ylös paljastaen rinnat, joiden päällä on nännien kohdalla pienet teipit.

- Laiskan naisen rintaliivit, Iida kirjoitti kuvatekstiksi.

KATSO MYÖS: Iida Ketola julkaisi Rennen ottaman sänkykuvan: Siinä on niin paljon kauneutta ja rakkautta, ettei haittaa, että nännini näkyy!

 

Lazy woman’s bra. 🙆🏼‍♀️ #cantbepartoffreenipplecampaignatwork

Henkilön 🌿 Iida Ketola-Korppila 🌿 (@ipenaattori) jakama julkaisu

Iida on aiemminkin julkaissut rohkeasti paljastavia kuvia rinnoistaan ja vartalostaan sosiaalisessa mediassa, joten sikäli hänen someseuraajansa ovat tottuneet yllä olevan kaltaisiin otoksiin.

KATSO LISÄÄ: Uuh, Iida Ketola esittelee näyttävää kylkitatuointiaan ilman rihman kiertämää - häpykin vilkkuu!

KATSO LISÄÄ: Iida Ketola rinnat paljaana: "Terve, mitkä kanisterit!"

 

#wokeuplikethis

Henkilön 🌿 Iida Ketola-Korppila 🌿 (@ipenaattori) jakama julkaisu

Crossfitiä hyvin ahkerasti harrastava kaunotar on naimisissa ex-radiojuontaja Renne Korppilan kanssa. Pariskunta harrastaa urheilua säännöllisesti ja Iida kertoo treenaamisestaan melko usein sosiaalisessa mediassa.

- Oon palannut väliaikaisesti entiselle kotisalille ja täällä kundit käy vuorotellen fiilistelemässä mun painonnoston avulla kasvaneita epäkkäitä. Haha, alan pikkuhiljaa tajuu mistä ne puhuu! Iida kirjoitti tiistaina julkaisemansa kuvan oheen.

KATSO: Jestas, mitkä rinnat! Jopa viisi kertaa viikossa crossfitiä harrastava Iida Ketola alastomasta kropastaan: Ei ole normaalia, että naisella näkyvät vatsalihakset! 

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!