Uutiset
Katso kuvat!

Huhhuh, miten rohkea kaula-aukko Rosanna Kulju! Seiskan muotipoliisi arvioi missikaunotarten bileasut!

01.01.2020 21:01

Suomalaiset missit bilettivät vuonna 2019 muun muassa haalareissa ja hameissa. Seiskan Muotipoliisi arvioi kaunotarten biletyylin.

Levoton asu!

Noora Hautakangas

Noora Hautakangas oli pukeutunut vihreään housuasuun Relove- second hand shopin avajaisissa viime helmikuussa Helsingissä. Mustat kengät ja hattu eivät pelasta kirjavaa bileasua, vaan kokonaisuus on levoton ja liian silmiinpistävä.

Arvosana: 5

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Punaista sen olla pitää!

Essi Unkuri

Essi Unkuri valitsi ylleen punaisen, hihattoman liivimekon osallistuessaan Cosmic-korusarjan lanseeraustilaisuuteen helmikuussa. Vaikka mekko on todella lyhyt, tuovat pitkät saapikkaat asuun ryhtiä ja sopivasti peittävyyttä. Asukokonaisuus on kuitenkin arkisen oloinen illan juhliin.

Arvosana: 6+

Pirteä kokonaisuus!

Michaela Söderholm

Michaela Söderholm juhli miesystävänsä Sami Kurosen kirjanjulkaisutilaisuudessa pirteän värisessä haalariasussa. Vyö korostaa Michaelin uumaa ja toimii samalla kauniina yksityiskohtana. Avokkaat olisivat voineet olla näyttävämmät.
Arvosana: 8+

Pliisu valinta!

Anni Harjunpää

Anni Harjunpään vaalea takkimekko on melko tylsä valinta, mutta ohut, hopeinen vyö piristää asua kivasti. Kokonaisuus jää kuitenkin pliisuksi ja värittömäksi, näyttävämmät avokkaat olisivat tuoneet asuun enemmän särmää.

Arvosana: 7+

Leiskuvaa väriä!

Alina Voronkova

Alina Voronkova tuli Yvette -urheiluvaatteiden muotinäytökseen upeaan fuksianpunaiseen mekkoon pukeutuneena. Puku ansaitsi itsessään kaiken huomion, joten huomaamattomat kengät olivat hyvä valinta. Sulkakorvakorut olivat piristävä lisä!

Arvosana: 9+

Kuin luminainen!

Rosanna Kulju

Miss Helsinki -kisaa luotsaava Rosanna Kulju edusti Miss Helsinki 2020 -finaalissa pörröisessä haalarissa. Erittäin avoin kaula-aukko tasapainotti peittävää asua ja toimi katseenvangitsijana. Asukokonaisuudessa häiritsi kuitenkin se, että laukku ja kengät olivat täysin eriparia. Hauska ja erilainen asu!

Arvosana: 9-

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!