fbq
Uutiset
28.07.2017 11:46
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
Jannina Morkos Seiskan Tähtityttönä
Huh, näin Tähtityttö Jannina Morkos on muuttunut 12 vuodessa: Miss Helsinki -hylkiöstä superseksikkääksi rokkimimmiksi!
Uutiset
28.07.2017 11:46
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiskan legendaarinen ja supersuosittu Tähtityttö-kilpailu päättyi muutama vuosi sitten. Mukana oli muutamasta muustakin missikisasta tuttu  Jannina Morkos, joka on nähty Seiskan Tähtityttönä poikkeuksellisesti kaksi kertaa.

2005 Jannina poseerasi Seiskassa ensimmäistä kertaa. Tuolloin hän oli 21-vuotias brunette, jonka harrastuksiin kuuluivat kävely, tanssi ja uinti.  Janninan lempiruokiin kuuluivat puolestaan tuliset suuhunpantavat ja intohimoihin aurinko ja kuumat rytmit.


Jannina Morkos Tähtityttönä vuonna 2013

2013 Jannina ylsi Tähtityttö-finaaliin asti. Tuolloin upeat naiset pääsivät finaalimatkalle Turkin Sideen, missä heidät ikuistettiin upeissa maisemissa. 

Jannina Morkos Tähtityttönä vuonna 2014Jannina Morkos Tähtityttönä vuonna 20134Viime vuonna Jannina pyrki Martina Aitolehden luotsaamaan Miss Helsinki -kilpailuun. Jannina voitti nettiäänestyksen, josta tummaverikön oli tarkoitus päästä suoraan finaaliin. 

Valitettavasti kolmekymppisen Janninan tie katkesi pian, sillä hän menetti finaalipaikkansa ikänsä vuoksi. 

Alkuvuodesta 2017 Jannina, 32, pääsi näyttämään kykynsä Miss Rock -kilpailussa, jossa hänet kruunattiin lehdistön suosikiksi. Valitettavasti viettelevä brunette ei yltänyt itse kisassa kärkikolmikkoon.

Jannina Morkos Miss Rock -kilpailussaJannina Morkos Miss Rock -kilpailussa