fbq
Uutiset
11.10.2019 20:03
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan arkisto
Sara Chafak ja muut missit muotipoliisin arvioitavana.
Huh, miten paljastava kaula-aukko, Sara Sieppi! Seiskan muotipoliisi ratsasi suomalaisten missikaunottarien juhlatyylin – kuvat!
Uutiset
11.10.2019 20:03
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan arkisto

Pari viikkoa sitten pidetyn Miss Suomi -finaalin yleisössä nähtiin useita kauneuskuningattaria, jotka ovat lähivuosina menestyneet missikilpailuissa. Asuvalinnoillaa ex-missit osoittivat suosivan avaria kaula-aukkoja.

Valahtaa, ei valahda?!?

Sara Sieppi

Sara Siepin, 28, puku oli yhteneväinen monen missikisoihin kokoontuneen kaunottaren kanssa: avonainen kaulus ja paljaat käsivarret. Saran olkaimet olivat turhankin löysät, ja moni odotti mekon valahtavan vyötärölle hetkenä minä hyvänsä. Musta ei ollut kengille ja laukulle paras värivalinta.

Arvosana: 8-

Lue myös: Ex-missi muutti jugend-taloon ökyalueelle – kuvat Sara Siepin muutto-operaatiosta!

Ihanan pirteä värivalinta!

Sara Chafak

Sara Chafak, 28, kruunattiin Miss Suomeksi seitsemän vuotta sitten. Hänen tyylimakunsa on parantunut vuosien mittaan. Nytkin ihana oranssi hörhelöasu toi syysiltaan valoa ja lämpöä. Puku oli rohkeasti napaan asti avoinna, mutta rintavako ei ollut liian leveä. Pieni medaljonki antoi pikantin lisäilmeen.

Arvosana: 9

Lue myös: Uuh! Paljonpuhuvat kuvat Sara Chafakista ja Love Island -komistus Jeffreystä julkisesti yhdessä: ”Jeffreyn käsi hiipi kaikkialle ympäri Saran vartaloa” – katso!

Vaatetus jäi puolitiehen!

Bea Toivonen

Viiden vuoden takaisella Miss Suomella Bea Toivosella, 26, oli yllään mekko, josta ei saanut selvää, oliko se paperia, muovia vai onko se nahkamekko. Asu on sidottu tiukasti vyötärölle usealla narunvedolla. Asuvalinta antaa vaikutelman, että pukeutuminen oli jäänyt puolitiehen.

Arvosana: 6+

Lue myös: ”Olen mielelläni tukena ja turvana!” Missikaunottaret Bea Toivonen ja Emilia Seppänen tukevat rikoskohussa ryvettynyttä Sofia Belórfia!

Pitsihousupuku sähköisti salin!

Alina Voronkova

Viime vuoden Miss Suomi Alina Voronkova, 24, kruunasi Bilnäsissä seuraajansa. Sähkönsininen pitsihousupuku oli toki sangen läpinäkyvä, mutta sininen laahus suojasi takamusta, eikä asu ollut liian paljastava. Alinan helmiset korva- ja rannekorut olivat yksinkertaisuudessaan tyylikkäät.

Arvosana: 9+

Lue myös: Miss Suomi -Alina Voronkova julkaisi upeat kihlajaiskuvat – paljastaa taustat täydellisyyden takana: ”10 prosenttia saatiin taltioitua meidän muistoksi”

Punainen on temperamenttisen väri!

Niina Kuhta

Vuoden 2018 Miss Plus Size Niina Kuhdan, 37, punainen sifonkiunelma on rohkea asuvalinta mutta sopii Niinan räväkkään persoonaan. Niinahan pyörittää omaa pukuliikettä, jonka rekeistä on hoikistuneen olemuksen myötä helpompi löytää päällepantavaa.

Arvosana: 8

Lue myös: Kuvat! Suurin pudottaja -tähti Niina Kuhta esittelee hulppean sinkkulukaalinsa!

Yksinkertainen on kaunista!

Shirly Karvinen

Tv-juontajana loppuvuodesta aloittavan Shirly Karvisen, 26, violetti, itämaistyylinen sifonkimekko oli syötävän kaunis. Hopeinen glittervyö toi siihen arvokkuutta, ja se sopi yhteen hopeisten remmikorkkareiden kanssa. Shirlyn mekon kaulus muodosti itsessään kaulalle käädyn.

Arvosana: 9

Tilaa Seiskan uutiskirje! »