Uutiset
Katso kuvat!

Huh, mikä uimahousukuva! Antti Tuisku on elämänsä kunnossa - teki hurjan tuloksen puolimaratonilla: "Täältä pesee!"

07.07.2020 20:39

Suomen suurimmaksi pop-tähdeksi itsensä nimittänyt Antti Tuisku, 36, on ottanut kesälomastaan ja Suomen luonnosta kaiken ilon irti.

Antti on muun muassa tehnyt oman ennätyksensä puolimaratonilla, leikkauttanut itselleen uuden kampauksen sekä käynyt uimassa ja tietysti kaljalla ja pitsalla.

Antti fiilistelee Instagram-tilillään kesän upeutta ja huikeita suorituksiaan.

TÄMÄ FIILIS!!!! Laitoin alkukesästä viestiä, että saisinko Rovaniemellä adustavista huippu-urheilijoista itelleni kirittäjiä puolimaratonille, että voisin pitkästä aikaa yrittää ennätystä ja 1:30h alitusta. Siitä se ajatus sitten lähti, mies kirjoitti.

21,1km, OMA ENNÄTYS SYNTYI AIKAAN 1:29:00!! Tämä toimi tällaisena korona-ajan välitavoitteena ja v****ksen purkamisena, että kun keikat alkaa niin täältä pesee! Nyt me lähetään kaljalle ja pitsalle! VAMOS!

 

Antti Tuiskun uusi tukkamalli päivittyi myös miekkosen toimesta someen. Nykyinen kuontalo on harmaanvioletti ja rohkeasta tyylistään tunnettu Antti saikin heti kehuja kuvapalvelutilillään.

Oijoi tästähän tulee ihan vanhat hyvät ajat eli kevät 2016 mieleen

Komea look

Upeeee

Antti on selvästi lomallaan urheillut, sillä tuorein kuva maanantailta (6.7.) paljastaa miehen komeat vatsalihakset! Instagramin ihailevat kommentit eivät yllätä.

- Aaah mikä mies

- jäbä aika mintis

- apuaa wautsi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Terkkujaaaa!❤️😎 #greatwasnevernormal @anttitapani_official

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku) on

 

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!