Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Sofia Belorf Ruisrockissa.

Huh, mikä ökytyyli! Vatsalihaksiaan esittelevä Sofia Belórf vannoo luksusmerkin nimeen – paljonkertovat kuvat!

Entinen Miss Helsinki ja fitness-kilpailuissa kansainvälistä menestystä saavuttanut seurapiirikaunotar Sofia Belórf, 29, viettää nykyään luksuselämää Espanjan lämmössä uuden rakkaansa Niko Ranta-ahon kanssa. Näyttävä pariskunta on asettunut asumaan Marbellaan noin kahden miljoonan euron arvoiseen ökytaloon.

Lue lisää: Sofia Belórf toteuttaa unelmiaan Espanjassa Niko-rakkaansa kanssa – ”Kun rakastuu, sopeutuu ihan mihin vain!”

Viime viikolla Sofia kuitenkin näyttäytyi Suomen Turussa Ruisrockissa. Seiskan kuvaajan kameran eteen päätynyt upea kaunotar osoitti festarityylillään suosivansa kallista luksusmerkkiä.

Sofia Belórf

Sinisiin farkkuihin ja niukkaan valkoiseen toppiin pukeutunut kaunotar oli nimittäin täydentänyt katseita kääntävää asuaan kengillä, takilla ja pienellä laukulla, jotka kaikki ovat tunnetun ranskalaisen luksusmuotimerkki Louis Vuittonin valmistamia.

Sofia Belórf

Lue myös: Sofia Belórf tilittää kohusuhdettaan Niko Nousiaisen kanssa: ”Olin todella nuori ja kokematon!”

Lisäksi Sofian festaripukeutuminen osoitti, että entinen fitness-kilpailija on pysynyt edelleen täydessä tikissä ja Sofian vatsalihakset erottuivat hyvin paljastavan topin ansiosta.

Sofia Belórf

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Kalle Väistö
Kuvat:
Pasi Murto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!