fbq
Uutiset
11.12.2019 11:59
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press
teuvo loman
Huh, mikä muodonmuutos - hurjasti laihtunut Teuvo Loman palasi kameroiden eteen: vastasi hyväksikäyttösyytteisiin hovissa
Uutiset
11.12.2019 11:59
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press

Stylisti Teuvo Loman tuomittiin keväällä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä vuoden ja 10 kuukauden ehdolliseen tuomioon. Sen lisäksi Teuvolle langetettiin 90 tunnin yhdyskuntapalvelurangaistus. Tuomio ei ole lainvoimainen.

Teuvo ja hänen asianajajansa valittivat tuomiosta välittömästi. Nyt oikeustaisto on siirtynyt hovioikeuteen, joka antaa tuomionsa myöhemmin. 

Lue myös: Seksirikoksesta tuomittu Teuvo Loman löytyi Kreikasta: ulkonäkö muuttunut dramaattisesti tuomion jälkeen – kuvat!

teuvo loman

Seiska uutisoi toukokuussa, että Teuvo pakeni kohua Kreikan Plataniákseen. Hän oli kasvattanut itselleen muhkean parran. 

- Hän käveli vastaan sortseissa ja t-paidassa, vaatetus ei ollut yhtään sen tyylistä, millaisena hänet on totuttu näkemään. Hän selvästi halusi pitää matalaa profiilia, Seiskalle kerrottiin.

teuvo loman

Hovioikeuteen asteli tänään (11.12.) täysin eri näköinen mies. Näyttää nimittäin siltä, että Teuvo laihtunut hurjasti. Sen lisäksi hän on ajanut tumman partansa ja siistinyt hiuksensa. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »