Uutiset
Katso videot!

Huh, mikä mörssäri! Kehonrakennusmestari nousee nyrkkeilykehään Myyrmäessä: melkoinen urheilutausta – katso video!

09.01.2019 15:33

Seiska näyttää helmikuussa verkkosivuillaan suorana Vantaan Myyrmäessä järjestettävän Pro Boxing Team Finlandin nyrkkeilyillan. Tapahtuman promoottorina toimii entinen huippunyrkkeilijä Juho Tolppola.

Myyrmäessä nähdään erikoinen debyyttiottelu, sillä entinen kehonrakennusmestari Petteri ”Ivalo” Kiviniemi tekee debyyttinsä raskaassa sarjassa 38-vuotiaana. Vaikka kyseessä on Petterin ensimmäinen virallinen ammattilaisottelu, kokemusta persoonallisella ja kaapin kokoisella möröllä on lajista paljon. Lisäksi hänellä on valttikorttina hurjan kova urheilutausta.

– Aloitin voimailun 15-vuotiaana. Kilpailin kehonrakennuksessa vuosina 2000–2007. Voitin heti ensimmäisenä vuotena Norjan avoimen luokan mestaruuden sekä junioreissa, että senioreissa. Olen kilpaillut myös voimanostoissa ja voimamieskilpailussa. Painia takana on viisi vuotta. Lisäksi olen kilpaillut pikajuoksussa ja kiekonheitossa, mörssäri kertoo.

Petteri kertoo tavoitteekseen raskaan sarjan Suomen-mestaruuden kahden tai kolmen vuoden sisällä. Salihuhujen mukaan Petterin lyöntivoima on melkoinen ja pää kestävä.

– Minua ei ole koskaan tyrmätty, 11 vuotta nyrkkeillyt Petteri kehaisee.

Katso Petterin esittelyvideo!

Teksti:sami sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Eino Grönin mainiot juhannusherkut!

Idols-Petri ei v-sanoja säästele!

Katso kuva!

Sairaanhoitajan vulva-hengityssuojain levittää iloa!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!