fbq
Uutiset
06.09.2017 21:01
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
elina tervo
Huh, mikä bikiniseireeni: Elina Tervo häikäisee pikku-pikku-pöksyissä!
Uutiset
06.09.2017 21:01
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Barcelonaan siirtynyt maailmanmatkaaja ja bloggaaja Elina Tervo puhuu suunsa puhtaaksi blogissaan. Elina kertoo, että hänen Maltalla viettämänsä aika oli vaikeaa.

Inhosin Maltaa heti ensimmäisien kuukausien jälkeen ja nyt kun pääsin vihdoin sieltä pois kyllä tiedän miksi. Täällä mua on kohdeltu kuin prinsessaa joka puolella Ihmiset hymyilee, sä saat palvelua, sun kysymyksiin vastataan, kaikki haluu auttaa ja sulle hyvän mielen. Olin jo unohtanut miltä asiakaspalvelu tuntuu. Maltalla kun ei saa mitään asiakaspalvelua, sitä ei ole olemassa ja se yrmeys tarttuu! Oon hymyillyt tän päivän aikana varmasti enemmän kuin viimeisen 2kk aikana Maltalla. Että sellanen paratiisi saari se, en suosittele kenellekkään. Toki varmasti kiva bileviikonloppu yms. Menee missä vaan, mutta ei se ole ihmisen paikka elää.

Ihmisten lisäksi Maltalla myös ympäristö tarjosi haasteita.

No niin, ensimmäinen kokonainen päivä Barcelonassa. Huhuh, miten fiiliksissä voi ihminen olla, kun se näkee ruohoa, pensaita, puita, puistoja herranjumala vihreää LUONTOA!! Mä en ole 7 kuukauteen nähny muuta, kun kiveä ja hengittänyt Euroopan saasteisinta ilmaa. Tää suurkaupungin ilmakin tuntuu, kuin olis Suomen Lapissa. Niin paljon happea!!! Ensimmäiseen puistoon kun tänään pääsin, olisi tehny mieli mennä kierimään nurmikkoon kuin koira! Hinkata itseänsä ja haistella nurmikkoa. Ah, oon kaivannu tätä niiiin paljon.

Ei ihme, että Elina hehkuu onnea uusissa kuvissa.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »