Huh, Temptation Island Suomen sinkkukaunotar Jenna sai ensimmäisen tatuointinsa vain 13-vuotiaana: "Se on aivan karmea..." - VIDEO

17.10.2019 18:01

Seiskan Temptation Island Suomi -videoblogin juontaja Jenna Mäkikyrö otti ensimmäisen tatuointinsa vuosikymmen sitten. Näin ollen Tornioon Helsingistä muuttanut kaunotar sai ensimmäisen leimansa jo yläasteella. 

- Se on aivan karmea ja sijaitsee alaselässäni. Siinä on seitsemän tähden ääriviivat varjostukset, jotka tekevät siitä tähdenlennon näköisen. Se on aivan kamala, enkä haluaisi koskaan näyttää sitä kenellekään, mutta sen sijainnin vuoksi se on hieman hankalaa, Jenna nauraa. 

Lue myös: Big Brotherissa ja Temptation Island Suomessa marinoitu tosi-tv-seksipommi yllättää - muutto Lappiin ja lukioon: "Haluan kätilöksi"

jenna

Sai tatuoinnin 13-vuotiaana

Tatuointi tehtiin, kun Jenna oli vasta esiteini. 

- Olin 13 tai 14, ja äitini piti olla mukana liikkeessä. Sain luvan aivan järkyttävän jankkaamisen tuloksena. Nyt kun ajattelen, olisin voinut jäädä lupa saamatta. Tuon ikäiselle ei pitäisi antaa lupaa ottaa tatuointia, Jenna nauraa. 

Jennalla on tatuointeja piilossa reidessä, selässä, rintojen välissä sekä pakarassa. 

- Pakaratatuointi oli hieno idea. Otin sen viime vuonna Rodoksella. Olimme baarikadulla Niko Saarisen ja toisen ystävämme kanssa, kun saimme humalassa idean mennä tatuoitavaksi. Kun heräsin aamulla niin minulla luki pakarassa Stay Wild ja Nikolle se oli tatuoitu sitten tuohon etuopuolelle. 

Jenna otti matkalla myös toisen tatuoinnin. Teksti on ranskaksi, mutta myöhemmin Jenni sai tietää, ettei teksti tarkoita aivan täysin sitä mitä piti. Mistä on kyse, katso video! 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: timo korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!