Hottiksista tutut Joni ja Juha tuomittiin Tuksun pahoinpitelystä: valtio maksaa viulut!

Uutiset | 15.04.2016 18:39

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Hottikset-sarjassa näkyneet Juha Immosen ja Joni Virtasen tänään (15.4.) syyllisiksi kohublondi Johanna Tukiaisen pahoinpitelyyn.

- Juha Immonen on syyllistynyt pahoinpitelyyn yksissä tuumin Virtasen kanssa repimällä Virtasen ensin lattialle kaataman ja siellä makuulla pitämän Johanna Tukiaisen hiuksia siten, että osa ohimoiden hiuksista ja niihin kiinnitetyistä hiustenpidennyksistä on lähtenyt irti. Joni Virtanen on syyllistynyt pahoinpitelyyn muuten syytteen teonkuvauksen mukaisesti, mutta hän on rappukäytävän seinän sijasta heittänyt Tukiaisen päin samassa kerroksessa olevan asunnon ulko-ovea, tuomiossa todetaan.

Syyttäjä oli vaatinut kummallekin tuomitulle ehdollista vankeusrangaistusta, mutta oikeus kuitenkin katsoi, ettei todistusaineiston valossa pystytty näyttämään varmaksi, että kaksikko oli myös potkinut maassa makaavaa Johannaa, kuten Johanna itse oli väittänyt. Sen takia sekä Juha Immonen että Joni Virtanen selvisivät pahoinpitelystä sakoilla.

 

 

Immonen tuomittiin 30 päiväsakkoon ja Virtanen 40 päiväsakkoon. Kummallakaan heistä ei ole merkittäviä tuloja, joten päiväsakkojen hinnaksi tuli 6 euroa kappale, eli Immonen joutuu maksamaan 180 euroa ja Virtanen 240 euroa.

Lisäksi kaksikko joutuu korvaamaan Johannalle yhteensä 300 euron edestä korvauksia, joista Immosen osuus on 100 euroa. Valtio puolestaan korvaa kaikkien osallisten asianajokustannukset.

 

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!