fbq
Uutiset
22.11.2018 17:34
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
SARA SIEPPI
Hotellihuoneessa lymyili kutsumaton vieras - Sara Sieppi menetti yöunensa: "Mietin, milloin löydän ton sängystäni!"
Uutiset
22.11.2018 17:34
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Ex-missi ja televisiokasvo Sara Siepin lomamatka on kerännyt runsaasti palautetta sosiaalisessa mediassa. Milloin Sara on saanut kommentteja bikinikuvistaan, milloin anonyymit ovat herjanneet naista lähes tulkoon huvin vuoksi. 

Lue lisää: Sara Siepin Instagram-päivitykset menevät seuraajien tunteisiin – näpäytti näsäviisastelijaa: ”Kyllä, olen ihminen ja käyn p*skalla”

Kaikesta huolimatta Saran loma vaikuttaa rentouttavalta, ainakin aurinkoa ja lämpöä uhkuvien valokuvien ja videoiden perusteella. Viime yönä Sara koki kuitenkin ahdinkoa kutsumattomaan hotellivieraan vuoksi. 

Sara kuvasi Instagramin My Storyyn videon, jossa hänen huoneensa katossa köllötteli kaikessa rauhassa gekko. Toiset pitävät liskoista, toiset eivät. Mitä ilmeisimmin Sara kuuluu jälkimmäiseen kategoriaan. 

- Kuvasin tämän kuudelta illalla tätä aikaa, ja täällä kello on jo 04.00, enkä ole nukkunut, koska ilmeisesti mietin, milloin löydän ton sängystäni, Sara sanoi videollaan.

Gekot kuuluvat liskojen heimoon. Lähtökohtaisesti luonnonvaraiset liskot ovat arkoja, eivätkä ne tule ihmisen viereen nukkumaan. Sen sijaan gekoista on ihmiselle hyötyä, sillä ne saalistavat hyönteisiä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

”Huoneestasi löytyy jacuzzi.” Todellisuus naurattaa, mutta täällä on ihanaa.🙏🏼 #jacuzzilife

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu


LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKSITERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!