fbq
Uutiset
07.08.2018 20:30
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Kristian Wallin & Seiskan arkisto
Aleksi Valavuori.
Hotelliasumisesta nauttiva Aleksi Valavuori: En ole erottanut lomaa tai duunin tekoa toisistaan!
Uutiset
07.08.2018 20:30
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Kristian Wallin & Seiskan arkisto

Kerroimme hiljattain turkulaisesta urheilun monitoimimiehestä Aleksi Valavuoresta ja tämän mieltymyksestä hotelliasumiseen. Suorapuheinen Aleksi tunnusti Seiskalle viettävänsä verrattain paljon aikaa helsinkiläishotelli Hilton Kalastajatorpassa.

– Asun tosi usein täällä Kalastajatorpan hotellissa. Se on ollut oikeastaan toinen kotini vuodesta 2004 lähtien, hän myönsi.

Lue myös: Ei ole fyrkasta kiinni! Aleksi Valavuorella erikoinen asumisjärjestely – majoittuu maankuulussa ökyhotellissa: ”Kuin toinen koti”

Kansalaiset saivat viime vuonna seurata MTV:n Laurin talot -ohjelmassa Aleksin miljoonalukaalin rakentumista Turkuun. Muusikko Lauri Ylösen suunnittelema huusholli on viimeisen päälle, mutta silti Aleksi suuntaa aika ajoin helsinkiläishotelliin.

– Olen usein yksin täällä, jotta saan duunit tehtyä.

Aleksi Valavuori nauttii täysillä helteistä. Mahtava kesä, ei tulisi mieleenkään valittaa näistä! Ei mene kauaa, niin saadaan taas olla neljä kuukautta mörön perseessä.
Aleksi Valavuori nauttii täysillä helteistä. Mahtava kesä, ei tulisi mieleenkään valittaa. Ei mene kauaa, niin saadaan taas olla neljä kuukautta mörön perseessä.

 

Erikoinen asumisjärjestely on mahdollinen, sillä muun muassa kansainvälisen kasino- ja peliyhtiön urheiluagenttina työskentelevän Aleksin työt kulkevat mukana minne vain.

– En ole enää pitkään aikaan erottanut lomaa tai duunin tekoa toisistaan. Niin kauan kuin tehdään itsenäisesti hommia, työt kulkevat koko ajan mukana, hän hymähti.

– Toisaalta tällä tavoin voin tehdä töitä aika omatoimisesti.

Hotelliasumisesta nauttiva Aleksi korostaa kuitenkin viettävänsä toki aikaa myös perheensä parissa.

– Olen tosi paljon lasten kanssa, en edes voisi olla kauaa erossa heistä.

– Poikani on ollut palavereissani mukana jo siitä saakka kun hän oli kantokopassa. Maailma on myös muuttunut siten, etteivät sukupuoliroolit ole enää niin perinteisiä. Kaikki tekevät vähän kaikkea.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »