Antti Holma avautuu työtilanteestaan.

”Homma lähti ihan käsistä!” Näyttelijä Antti Holma avautuu työtilanteestaan: ”En enää nukkunut öisin!”

20.11.2019 04:39

New Yorkissa asuva Antti Holma, 36, on freelancer-näyttelijänä oppinut työllistämään itse itsensä.

– Töitä riittää, koska itse ehdotan ideoita työnantajille. En ole sitä sorttia, että istuisin odottamassa kotona, että jengi lähestyy minua. Onnistuin täyttämään viime keväänä pääkoppani kirjoitustöillä. Homma lähti ihan käsistä, koska deadlineja oli toinen toisensa perään. Loppuvaiheessa en enää nukkunut öisin, Antti sanoo.

Antti juontaa ensi keväänä TV5:llä ja Dplaylla alkavan Mestaritekijä- ohjelman, jossa etsitään Suomen osaavinta kädentaitajaa. – Itse en osaa juuri muuta kuin jauhaa vähän paskaa. Olen kuitenkin opetellut  aikuisiällä kutomaan villasukkia.
Antti juontaa ensi keväänä TV5:llä ja Dplaylla alkavan Mestaritekijä- ohjelman, jossa etsitään Suomen osaavinta kädentaitajaa. – Itse en osaa juuri muuta kuin jauhaa vähän paskaa. Olen kuitenkin opetellut aikuisiällä kutomaan villasukkia.

 

Lue myös: New Yorkissa asuva Antti Holma avautuu rahahuolistaan: ”Elän kädestä suuhun!”

Hän on pitänyt myös pitkiä lomia.

– Minulla on säästöjä, joten minun ei tarvitse ottaa koko ajan töitä vastaan. Olen nyt taas tehnyt töitä sen verran, että voin ottaa puoli vuotta rauhallisemmin.

Lue myös: Ilman työlupaa New Yorkissa elävä Antti Holma pohtii uravaihtoehtojaan: ”Olen sen verran mulkku, ettei minusta olisi asiakaspalvelutyöhön!”

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!