Hometalon maksut edelleen Janne Katajan kiusana: ”En niistä veloista ole vieläkään päässyt eroon!”

Uutiset | 06.04.2020 17:02

Sunnuntaina 40 vuotta täyttänyt Janne Kataja muisteli Seiskan haastattelussa uraansa. Hän on ehtinyt touhuta neljässä vuosikymmenessä kaikenlaista teatterista, televisiosta ja radiosta elokuviin sekä kunnallispolitiikkaan. Stand up -koomikko ja taikuri on myös lelukauppias.

Lue myös: Hulvattomat kuvat hauskuuttajan uralta! Tänään 40 vuotta täyttävä Janne Kataja: ”Kaikkea sitä onkin tullut tehtyä!”

Syksyllä 2009 Janne avasi Seiskalle silloisen omakotitalonsa ovet. Aitoon kotiesittelytyyliin koomikko paljasti lukijoille myös vaatekaappinsa sisällön – paitsi ettei oikeasti paljastanutkaan.

– Olin käynyt hakemassa kaappiini täydennystä Riihimäen kaupunginteatterin vaatevarastosta. Niinpä esittelin muina miehinä esimerkiksi 1940-luvun gangsterin liituraitapukua, ja sitä sitten ihmeteltiin, Janne hohottaa.

Lue lisää: Janne Kataja tunnustaa: Näin juksasin Seiskan toimittajaa – ”Ainakin jutusta tuli hyvä!”

Homemaksut kiusana

Jannen esittelemä rakennus oli sama, joka paljastui myöhemmin hometaloksi. Se poiki karmean riitavyyhdin käräjäoikeudessa, jonka myötä Jannelle jäi maksettavaksi kymmeniä tuhansia.

– En niistä veloista ole vieläkään päässyt täysin eroon. Olen yhdistellyt niitä maksuja muihin asuntolainoihini, siellä ne ovat joukonjatkeena. Mitenkäs sitä sanotaankaan, kuukausi kerrallaan, Janne kuittaa.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!