Janne Kataja

Hometalon maksut edelleen Janne Katajan kiusana: ”En niistä veloista ole vieläkään päässyt eroon!”

06.04.2020 17:02

Sunnuntaina 40 vuotta täyttänyt Janne Kataja muisteli Seiskan haastattelussa uraansa. Hän on ehtinyt touhuta neljässä vuosikymmenessä kaikenlaista teatterista, televisiosta ja radiosta elokuviin sekä kunnallispolitiikkaan. Stand up -koomikko ja taikuri on myös lelukauppias.

Lue myös: Hulvattomat kuvat hauskuuttajan uralta! Tänään 40 vuotta täyttävä Janne Kataja: ”Kaikkea sitä onkin tullut tehtyä!”

Syksyllä 2009 Janne avasi Seiskalle silloisen omakotitalonsa ovet. Aitoon kotiesittelytyyliin koomikko paljasti lukijoille myös vaatekaappinsa sisällön – paitsi ettei oikeasti paljastanutkaan.

– Olin käynyt hakemassa kaappiini täydennystä Riihimäen kaupunginteatterin vaatevarastosta. Niinpä esittelin muina miehinä esimerkiksi 1940-luvun gangsterin liituraitapukua, ja sitä sitten ihmeteltiin, Janne hohottaa.

Lue lisää: Janne Kataja tunnustaa: Näin juksasin Seiskan toimittajaa – ”Ainakin jutusta tuli hyvä!”

Homemaksut kiusana

Jannen esittelemä rakennus oli sama, joka paljastui myöhemmin hometaloksi. Se poiki karmean riitavyyhdin käräjäoikeudessa, jonka myötä Jannelle jäi maksettavaksi kymmeniä tuhansia.

– En niistä veloista ole vieläkään päässyt täysin eroon. Olen yhdistellyt niitä maksuja muihin asuntolainoihini, siellä ne ovat joukonjatkeena. Mitenkäs sitä sanotaankaan, kuukausi kerrallaan, Janne kuittaa.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!