Paparazzikuvat!
alice cooper

Hollywood Vampires teki pikavisiitin Suomeen: Alice Cooper toteutti fanien haaveita - paparazzikuvat!

11.06.2018 10:44

Kansainvälisen elokuvatähden, amerikkalaisen Johnny Deppin tähdittämä Hollywood Vampires -yhtye konsertoi Suomessa eilen sunnuntaina (10.6.). Hollywood Vampiresin muita jäseniä ovat muun muassa Alice Cooper ja Aerosmithistä tunnettu kitaristi Joe Perry

Rokkarit saapuivat Suomeen Kööpenhaminasta. Kyseessä oli todellinen pikavisiitti, sillä seuruetta kuljettanut AirX Charter -lentoyhtiön ylellinen Bombardier Challenger 850 -kone laskeutui Helsinki-Vantaan lentokentälle sunnuntai-iltapäivällä noin kello 16.45. 

Konsertin jälkeen muusikot palasivat takaisin Kööpenhaminaan, jota seurue pitänyt tukikohtanaan tähänastisen Euroopan kiertueensa aikana. 

Lue lisää: Michael Monroen kanssa kaveeraavalla Alice Cooperilla tiukka sanoma Suomesta ja rock-kulttuurista: ”Olen hyvin pettynyt!”

joeperry

Michael Monroekin lavalla!

Depp ja Perry suuntasivat Helsinki-Vantaan lentokentältä suoraan Helsingin Kaisaniemen puistoon. Samaan aikaan, kun kaksikko tutustui konsertin bäkkäriin, matkasi Cooper avustajineen rentoutumaan Radisson Blu -hotelliin. 

Fanien haaveet toteutuivat, kun Cooper poistui hotellilta kohti konserttipaikkaa. Hän nimittäin istui auton takapenkille ja signeerasi ikkunasta paikalle saapuneiden ihailijoiden cd- ja vinyylilevyjä. 

Hollywood Vampiresin keikalla nähtiin myös suomalaisvahvistusta, kun lavalle nousi Hanoi Rocks -legenda Michael Monroe. Mies veti oman keikkansa ennen maailmantähtiä.

 

#thankyou @alicecooper @hollywoodvampires @jhonnydeppoffical

Henkilön Michael Monroe (@michaelmonroeofficial) jakama julkaisu
 

Teksti: M.Tubli-photos
Kuvat: TJV-photos

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!