Katso videot!

Hjallis, Jesse Joensuu ja Jaakko Parkkali ottavat mittaa toisistaan Ice Challenge -kentällä - kuka tuulettaa komeimmin? Video!

Uutiset | 27.11.2017 12:09

Poliitikko, yrittäjä, televisiokasvo, isä ja veli ovat kaikki titteleitä, jotka kuuluvat kokoomuksen Hjallis Harkimolle. Nyt menestyneellä liikemiehellä on uusi etuliite, kun hänen elämäänsä voi seurata myös sosiaalisessa mediassa. Reilu kuukausi sitten Hjallis aloitti tubettamisen, eli toisin sanoen videoblogien tekemisen.

Homma on lähtenyt hyvin käyntiin, sillä lähes poikkeuksetta Hjalliksen jokaista videota on katsottu YouTubessa reilut 20 000 kertaa. Tuoreella videolla Hjallis, jääkiekkoa harrastava Tube-tähti Jaakko Parkkali, sekä Jokereiden Jesse Joensuu testaavat Kaisaniemen tuoretta ulkojäätä, jolla pelataan Jokerit Ice Challenge joulukuun alussa. 2. joulukuuta nähdään KHL-ottelu Jokerit vs. Ska Pietari ja 5. joulukuuta liiga-ottelu HIFK vs. Kärpät.

- Oli hauskaa! Hyvä jää, vähän pehmeä, mutta tosi hyvä! Jotenkin tänkin ikäsenä se luistin vielä liikkuu, vaikka aika kankeeta se onkin, Hjallis nauraa.

Kolmikko vetää myös tuuletuskilpailun, jonka voittajaksi valitaan yksimielisesti itse Hjallis.

Kuinka se luistin liikkuu? Katso video!  

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!