fbq
Uutiset
24.03.2018 11:59
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan Toimitus
Hjallis Harkimon tulevaisuus Jokereissa puhuttaa – paljastaa kaiken lähiaikoina: ”Parempi kertoa, miten asia oikeasti on!” 
Uutiset
24.03.2018 11:59
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan Toimitus

Liikemies Hjallis Harkimo muistelee Jokereiden vaiheikasta historiaa uudessa videoblogissaan.

Hjallis osti itselleen Jokereiden osake-enemmistön 90-luvun alussa. Hjallis ja Jokerit ovat kokeneet monia ylä- ja alamäkiä kuluneiden 27 vuoden aikana.

Lue myös: Hjallis Harkimo ryhtyi vegaaniksi - laihtumista jo kolmen viikon kokeilun aikana: Aluksi oli aika puista!

− Olemme olleet lähellä konkurssia. Rakensimme Hartwall-areenan, joka oli vanhassa rahassa 300 miljoonan projekti. Olemme rakentaneet hallin Saksassa ja omistaneet siellä joukkueen. Jotkut projektit ovat sujuneet hyvin, toiset hieman huonommin. Silti Jokerit on selvinnyt hengissä, Hjallis kertoo videolla.

Jokerit siirtyi KHL:ään vuonna 2014. Hjalliksen mukaan Venäjällä pelaaminen Ukrainan kriisin aikaan vaikeutti Jokereiden toimintaa merkittävästi.

− Asiat muuttuivat aika paljon Ukrainan kriisin aikana. Yhteistyökumppaneita oli vaikeampi saada, koska pelasimme Venäjällä. Enhän minä voinut tietää sitä silloin, kun Jokerit siirtyi KHL:ään.

 

Tulevaisuus auki?

Hjalliksen tulevaisuus Jokereissa on herättänyt keskustelua viime aikoina. Hän ilmoittaa videoblogissaan paljastavansa suunnitelmansa pian.

− Kuukauden sisällä kerron teille, miten kauan aion olla Jokereissa. Olenko viisi vai kymmenen vuotta. Haluan kertoa tästä, koska lehdet hämmentävät tilannetta totaalisesti. En ymmärrä niiden motiiveja, ne eivät kuitenkaan tiedä asiasta mitään. Siksi on parempi panna kortit pöytään ja kertoa, miten asia oikeasti on.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »