Uutiset
Katso videot!

Hjallis Harkimon 17-vuotias Leo-poika järkyttyi Floridan kouluammuskelusta - pelasi koulun joukkuetta vastaan: "Se oli kyllä sairasta"

22.03.2018 17:00

Liikemies Hjallis Harkimon tuoreessa videoblogissa päästään tutustumaan tämän 17-vuotiaan Leo-poikaan (kuvassa oik.), joka opiskelee ja pelaa jääkiekkoa Yhdysvalloissa. 

- Jenkeissä meillä on enemmän keskustelua. Suomessa oepttajat sanovat, että lukekaa nämä sivut ja vastatkaa näihin kysymyksiin. Tuolla me käymme asiat kunnolla läpi ja keskutelemme, jotta kaikki ymmärtävät mistä puhutaan. Välillä meidän pitää ryhmänä keksiä vastaus kysymykseen, jos se menee oikein, kaikki saavat lisäpisteitä, nuori mies kehuu amerikkalaista opetustyyliä.

Leo asuu Floridassa, missä hän on sisäoppilaitoksessa. Koulupäivät alkavat puoli yhdeksältä, mutta sängystä Leo nousee vasta hieman kahdeksan jälkeen. 

- Minulla on 20 minuuttia aikaa syödä ja käydä suihkussa. Koulu tarjoaa aamupalan, se on todella hyvä! Pekonia ja munia, vohveleita ja croisantteja, Leo listaa. 

Lue lisää: Omat miljoonansa takonut Hjallis Harkimo paljastaa ovatko hänen poikansa rahalla pilattu: Olen ollut useamman kerran lähellä konkurssia!

Valmentajana Olli Jokinen

Jääkiekkoa Leo pelaa South Florida Gockey Academyssä. Joukkueen päävalmentaja on Olli Jokinen.

- Jos koulu loppuu puoli neljältä, niin olen siinä 15 minuuttia ennen kuin lähdemme hallille. Treenit kestävät pari tuntia, ja olemme takaisin koululla kahdeksan jälkeen. Sen jälkeen teemme läksyjä.

Kouluun panostamisessa on myös hyvä motivaattori. Leo ei pääse jäälle, mikäli arvosanat eivät ole tarpeeksi hyviä. 

- Olemme käyneet pelireissuilla ympäri Yhdysvaltoja. Kyllä se on erilaista, olemme pelanneet yli 60 peliä. Suomessa sä et pelaa lähellekkään sitä määrää. Se on ihan erilaista, esimerkiksi kehityt enemmän, kun sinulla on enemmän pelejä alla. 

Lue lisää: Hjallis Harkimosta tuli YouTube-julkkis: Poikani pilkkasivat tubettamistani!

Floridan kouluammuskelu

Floridaa riepotteli suru-uutinen helmikuussa, kun Marjory Stoneman Douglas -lukion kouluammuskelu vaati lähes 20 ihmisen hengen. 
Koulu sijaitsi vain 30 minuutin päästä Leon sisäoppilaitoksesta. 

- Se oli kyllä sairasta. Me pelasimme koulun joukkuetta vastaan, Leo kertoo. 

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!