fbq
Uutiset
10.03.2018 12:06
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
hjallis
Hjallis Harkimolla järeät mielipiteet vakuutusyhtiöiden lääkäreiden mielivaltaisesta toiminnasta: Törkeää toimintaa!
Uutiset
10.03.2018 12:06
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Liikemies ja kansanedustaja Hjallis Harkimo avautuu tuoreessa videoblogissaan vakuutuslääkäreistä sekä heidän oikeuksistaan myöntää tai kieltää korvauksia. 

Lue lisää: Vakuutusyhtiö pitää aivovammasta kärsivää Saaraa työkykyisenä: Nukun 16 tuntia vuorokaudessa!

- Minulla on tuttu, joka sai jääkiekossa aivotärähdyksen. Ensin todettiin, että kyseessä on lievä, sitten keskivaikea aivotärähdys. Sitten hän sai kolme aivoverenvuotoa, jonka jälkeen hänen toinen aviolohkonsa lamaantui. Hän joutui opettelemaan kirjoittamaan uudestaan. Hänen lääkärinsä diagnosoi, ettei hän ole työkykyinen ja miten tällaisten ongelmien kanssa voisi olla työkykyinen, no ei tietenkään voi! Sen vuoksi hän haki vakuutuksesta korvauksia, mutta vakuutusyhtiön oma lääkäri, joka ei edes ikinä tavannut koko ihmistä, määräsi ettei hän korvauksia saa. 

Hjalliksen omien sanojen mukaan on käsittämätöntä miten korvauksia tällä hetkellä jaetaan ja kuinka vakuutuslääkärit voivat mielivaltaisesti kumota henkilöitä hoitavien lääkärien lausunnot.

- Törkeää toimintaa, mihin tämä perustuu? Miten vakuutusyhtiöllä voi olla omat lääkärit, jotka tekevät nämä päätökset? Se on mielestäni aivan käsittämätöntä. Pitäisi olla neutraali taho, joka nämä päätökset tekevät, Hjallis latoo.
 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »