fbq
Uutiset
14.10.2017 15:05
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Timo Korhonen
Joonas Nordman ei ole saanut palautetta Hjallis Harkimolta.
Hjallis Harkimoa parodioiva Joonas Nordman: En esitä Hjallista kotona tai makuuhuoneessa!
Uutiset
14.10.2017 15:05
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Timo Korhonen

Komiikan moniottelija Joonas Nordman, 31, on näkynyt harvakseltaan televisioruudussa viimeisimmän vuoden aikana. Käsikirjoittamiseen ja ohjaamiseen esimerkiksi huippusuositussa Putouksessa keskittynyt Joonas palaa kuitenkin MTV3:n lauantai-iltoihin Pelimies-komediasarjansa myötä.

Joonas Nordmanin suhde kukoistaa: rakastuneena herkkuostoksilla!

Pelimiehessä Joonas imitoi tunnettuja poliitikkoja päivänpolttavista aiheista. Satiirin päähenkilö muistuttaa runsaasti liikemies Hjallis Harkimoa. Kokoomuksen ensimmäisen kauden kansanedustaja on kertonut, että hän ei ole ollut pelkästään otettu imitoinnistaan. Joonasta tämä ei kuitenkaan hämmennä.

Hjallis ja Jolle Harkimolle yhteinen talk show! Isältä kylmäävä kuitti pojalleen - mediaväki räjähti nauruun

– En ole päähenkilöltä itseltään saanut suoraa palautetta. Varmaan olisi jännittävä kohtaaminen, kun Hjallis haistattelisi menemään. Muuten ohjelmassa imitoidut poliitikot ovat tykänneet sarjasta. Tuntuu, että kansanedustajat seuraavat ohjelmaa aika paljon.

Härskiydestä noottia

Joonas nousi koko kansan tietoisuuteen Putous-hahmona. Hän voitti peräkkäisinä vuosina sarjan sketsihahmokilpailun ensin porilaisena liitto-oravana Salme Pasina ja sitten yhdeksänvuotiaana Matti Pikkuvanhasena.

Putouksesta saadulla kokemuksella Joonas tietää, mikä suomalaisia naurattaa.

Putouksen voittanut Salme Pasi: Naiset ovat mammonan ja kunnian perään!

– Suomalaiset tykkäävät yhteiskunnallisten asioiden ravistelusta ja satiirista. Jos jutut menevät liian härskeiksi ja törkeiksi, tulee noottia. Alapäähuumorilla saa helpoimmin ihmisten karvat pystyyn.

Orava ei sytyttänyt

Joonas ei yritä tehdä imitointihahmoillaan komiikkaa kotioloissa. Tv-persoona on seurustellut televisiotuottajana työskentelevän rakkaansa kanssa jo pari vuotta.

– En ole kyllä yrittänyt viedä esimerkiksi Hjallista makkariin. Joskus aikoinaan oravapuvussa yritin, mutta se ei sytyttänyt. Nyt kun olen päässyt tekemään taas Pelimiestä, saan vetää Sipilää, Niinistöä ja Halla-ahoa ihan riittävästi. Kotona yritän olla oma itseni, eikä sekään ole kovin helppoa, Joonas myöntää.