Hyppää pääsisältöön
hjallis harkimo

Hjallis Harkimo tapasi Tuure Boeliuksen – yhteishaastattelu Lätkäjätkä-Villestä poiki järkyttäviä kommentteja: ”Kauhea määrä pa**aa!

Menestyneeksi vloggaajaksi noussut Hjallis Harkimo ottaa tuoreella videollaan kantaa erilaisuuteen ja kiusaamiseen. Hjallis tapasi äskettäin Tuure Boeliuksen, joka julkaisi keskustelua herättäneen Lätkäjätkä-Ville-kappaleen. 

- Jokaisessa kaupungissa on se lätkäjätkä, kenen kanssa kaikki tytöt haluavat olla. Mietin sitten, että kuinka läppä olisi, jos se haluaisikin olla mun kanssa. Sitten mietittiin, voitaisiinko video tehdä Leijonien pelipaita päällä, mitä jos siinä olisikin kunnon suutelukohtaus? Tuure avasi ideaa Hjallikselle. 

Kauhea määrä paskaa

Hjallis ei osannut odottaa, että miesten keskustelu poikisi uskomattoman määrän palautetta. Varsinkaan negatiivista. 

- Entä jos teitä ei hyväksyttäisi sellaisina kuin olette? Te auotte päätänne, koska olen jutellut yhden homoseksuaalin kanssa. Eihän se tarkoita, että olisin ainoastaan homojen puolella. Olen kaikkien puolella. Mielestäni kaikki ihmiset pitää hyväksyä ja siksi tämä aihe on minulle niin tärkeä. 

- Kauhea määrä paskaa tullut tolle videolle. Kaiken maailman kommentteja, jotka on täysin epäasiallisia. Sen vuoksi, että hyväksymme ihmiset sellaisina kuin he ovat. Eihän tässä oo mitään järkeä. 

 


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
timo korhonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!