Historiallisen kuumat alusvaatekuvat! Turkulainen missikaunotar Kelly Kalonji poseeraa rohkeampana kuin koskaan – ”Rakastan naisellisia muotoja”

Uutiset | 01.02.2019 07:04

Viime kesänä Lontoossa asuessaan vuoden 2013 Miss Helsinki Kelly Kalonji, 31, hurahti saliharjoitteluun. Tuhdit kalorimäärät, lukemattomat jalkakyykyt ja sopivat geenit saivat aikaan mielenkiintoisen yhtälön: Kellyn takapuoli paisui melkoisen muhkeaksi.

– Myös tissini turposivat kuin pullataikina. Olen siitä oikein hyvilläni, sillä rakastan naisellisia muotoja, hän myhäilee Seiskalle.

Kelly jos kuka taitaa poseeraamisen. Hän suostui ilomielin kotikaupungissaan Seiskan historiallisen kuumiin alusvaatekuvauksiin, joissa poseeraa kenties rohkeampana kuin koskaan.

Lue myös: Oi, mikä persikkapylly! Kelly Kalonji aistikkaana stringibikinit jalassa uima-altaassa - katso mehukas kuva!

Perinteikkään turkulaishotellin ökysviitti on nähnyt vuosikymmenten varrella lukemattomia vieraita, mutta tuskin koskaan ketään Kellyn kaltaista. Ja kun tumma kaunotar taivuttaa eksoottista vartaloaan henkäyksenohuissa pitsialusvaatteissa, tuntuu kuin huoneen musta pantteripatsaskin mouruaisi mielihyvästä.

Siirryttäessä sviitin makuuhuoneeseen poseeraukset ovat jo niin kuumia, että tapetit ovat sulaa seinästä irti.

– Vatsassani taitaa olla vielä hieman ylimääräistä, mutta mitä sitten? Ainakin nämä alusvaatteet istuvat hyvin, Kelly kihertää.

Katso Kellyn rohkeat alusvaatekuvat Seiska Klubista!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto, Kellyn alusvaatteet CHANGE Lingerie
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!