fbq
Uutiset
10.08.2017 09:58
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Lehtikuva
Isä löi poikiaan pajavasaralla.
Hirvensalmen perhesurma selvisi – isä löi poikiaan pajavasaralla
Uutiset
10.08.2017 09:58
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Lehtikuva

Huhtikuun lopulla Hirvensalmella Väisälän kylässä tapahtui traaginen perhesurma. Töistä kotiin illalla tullut perheen äiti löysi 16- ja 20-vuotiaat poikansa vakavasti loukkaantuneena. Perheen 43-vuotias isä löytyi kuolleena. Vanhempi pojista kuoli seuraavana päivänä saamiinsa vammoihin.

Poliisi Hirvensalmen perhesurmasta: He olivat äärimmäisen pidettyjä kylässä

Poliisi tiedotti, että nyt perhesurman tutkinta on päätetty ja tapaus selvitetty.

Perheen 16-vuotias poika on toipunut saamistaan vammoista hyvin ja hän on jo kotiutunut sairaalahoidosta. Poliisin kuulusteluissa poika on kertonut tilannetta edeltävistä tapahtumista, mutta itse rikostapahtumasta hän ei muista mitään. Poliisin mukaan pojan saamat vakavat päävammat vaikuttavat uhrin muistamattomuuteen.

Taustalla taloudellisia vaikeuksia

Poliisin tutkimusten perusteella tapaukseen ei liity perheen ulkopuolisia tekijöitä. Tekohetkellä tapahtumapaikalla olivat vain perheen isä ja hänen kaksi poikaansa. Poliisi selvitti tutkimuksissaan, että nuorempi pojista oli entisessä navettarakennuksessa korjaamassa moottoripyöräänsä ja toinen sisällä asuinrakennuksessa.

Hirvensalmen perhesurman tutkinta loppusuoralla: "Ei mene oikeuteen"

Molemmat uhrit on yllätetty ja heitä on lyöty useita kertoja pään alueelle pajavasaratyyppisellä tekovälineellä. Molemmat uhrit saivat iskuista hengenvaarallisia vammoja. Teot ovat tapahtuneet parin tunnin sisällä alkuillasta.

Alkoholilla tai muilla päihteillä ei ole ollut osuutta asiaan.

Teon motiiveista poliisi ei voi kertoa yksityiskohtia, mutta perheen taloudelliset vaikeudet ovat olleet yksi syy traagiseen tapahtumaan.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »