Uutiset
Katso kuvat!

Hilpeän Krista Siegfridsin suuret ongelmat – riippumattoon pääseminen raskaana tuotti vaikeuksia: ”Makaan tässä varmaan synnytykseen asti!” 

01.08.2020 13:33

Euroviisuissa vaikuttanut laulajakaunotar Krista Siegfrids esitteli raskausvatsaansa ihanan kesäisissä kuvissa Instagramissa. Hilpeästä ilmeestä huolimatta hänen elämänsä ei ole tällä hetkellä täysin ruusuilla tanssimista. Kaunottarella tuli suuri ongelma, kun hän yritti päästä riippumattoon nauttimaan aurinkoisesta ilmasta. 

- Tähän riippumattoon pääseminen erittäin raskaana oli taistelua, Krista kertoo. 

Kovin vakavanoloisesta vaikeudesta ei tosin ole kyse, minkä voi ymmärtää aina iloisen kaunottaren kuvista. Niissä hän hymyilee erittäin leveästi, kuten Krista on totuttu julkisuudessa näkemään. 

Lue myös: Nyt meni hermot! Aina iloinen Krista Siegfrids raivoaa teinimäisesti somessa: ”En halua elää!” 

Vaihe vaiheelta

Laulajan päivityksestä näkee lähes vaihe vaiheelta, miten hän on itsensä ahkeroinut helteiseen lepopaikkaansa rentoutumaa. Julkaisun kahdessa kuvassa ja yhdessä videossa näkyy, kuinka riippumattoon pääseminen sai kaunottaren repeämään hervottomaan nauruun. Sopivan asennon löydettyään hän kuitenkin keinuu puiden välissä veikeästi vilkutellen. 

- Nyt makaan tässä varmaan synnytykseeni asti, koska ylösnouseminen on vielä vaikeampaa, Krista vitsailee. 

Raskaus

Krista paljasti raskautensa suomalaisille sosiaalisessa mediassa kesäkuun alussa. Tuolloin hänen esikoisensa oli jo kasvanut kaunottaren vatsassa sen verran, että Kristan huomasi olevan siunatussa tilassa. 

Lue lisää: Krista Siegfridsin superyllätys: odottaa esikoistaan – kuva!

Ilmoituksensa jälkeen laulaja on julkaissut paljon kauniita kuvia, joissa hän syleilee vatsansa läpi pienokaistaan rakastavasti. 

- Herran jestas sieltä tulee Spice Girl! Juhlimme tätä mahtavaa uutista lomailemalla kotikaupungissa hotelissa. En malta odottaa, että tapaan tyttäremme, Krista hehkuttaa. 


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!