Uutiset

Hiihtäjälegenda Jari Isometsä, 51, on edelleen himoliikkuja – ”Hiihdän talvisin 1 500 kilometriä!”

09.10.2019 16:01

Farmi-ohjelman kuvauksiin osallistunut ex-hiihtäjä Jari Isometsä, 51, on työskennellyt neljä viime vuotta rakennuseristeitä myyvässä yrityksessä. Siinä sivussa hän on toiminut MTV:llä hiihtoasiantuntijana.

Urheileminen on jäänyt osaksi Jarin elämää vielä kilpauran jälkeen.

– Talvisin olen ahkera liikkuja, sillä hiihdän joka talvi 1 500 kilometriä. Lisäksi pelaan lätkää ja kaukalopalloa.

– Käyn myös katsomassa hiihtokisoja paikan päällä asiantuntijan roolini takia. Olen myös jonkin verran tekemisissä hiihtäjien kanssa. Iivon kanssa olemme käyneet läpi hiihtokisan tapahtumia ja sitä, mitä ei television välityksellä näe.

Jarin kilpailuvietti on vähentynyt urheilu- uran jälkeen. – Olen käynyt hiihtämässä Finlandia-hiihdon, mutten ajattele sitä kilpailemisena. Se on enemmän sellaista itsensä voittamista. Kuva vuodelta 2001.
Jarin kilpailuvietti on vähentynyt urheilu-uran jälkeen. – Olen käynyt hiihtämässä Finlandia-hiihdon, mutten ajattele sitä kilpailemisena. Se on enemmän sellaista itsensä voittamista. Kuva vuodelta 2001.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

 

Poikani on golffari

Jarin poika harrasti pitkään hiihtämistä mutta on tänä päivänä kiinnostunut golfista.

– Hän kilpailee lajissa! Olen itsekin innokas golffari.  Käyn pelaamassa parikin kertaa viikossa! Enimmäkseen pelaan Suomessa, mutta olen käynyt myös ulkomailla.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Timo Korhonen ja All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!