fbq
Uutiset
19.09.2017 12:30
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus
Sofia Immonen
Heteromiehet innoissaan sukupuoltaan korjaavasta Sofia Immosesta, 30 – härskejä kuvia tulvii!
Uutiset
19.09.2017 12:30
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus

Hottikset-tosi-tv-sarjasta julkkikseksi noussut Juha Immonen, 30, jymäytti melkoisen viihdeuutispommin, kun hän reilu kuukausi sitten paljasti Seiskalle korjaavansa sukupuolensa. Juha vaihtoi äskettäin nimensä Sofiaksi, ja lyhyessä ajassa hän on muuttunut silminnähden naisellisemmaksi, mikä on myös tuonut mukanaan lisää miesten huomiota.

– Sitä on tullut todella paljon, etenkin heteromiehiltä ja vielä kiinnostavilta sellaisilta. Olen käynyt useilla treffeillä. Pitkään en halunnut käydä treffeillä ollenkaan, mutta nyt on sellainen vapaa kausi, ja olen tästäkin haastattelusta lähdössä suoraan treffeille, Sofia paljastaa.

– Olen ihan sinkku toistaiseksi, mutta on tässä ollut pientä vakituista tapailua, vaikka tapailen samalla myös muita. Tavoitteeni on löytää elämäni rakkaus. Olen kuitenkin jo 30. Haluan parisuhteen ja asettua aloilleni. Ei mitään yhden illan juttuja minulle, kiitos, hän lisää

Kikkelikuvia satelee

Sofia kertoo pitävänsä isokokoisista suomalaisista miehistä.

– Tatuointeja saa olla, kalju on plussaa ja tykkään, että mies pitää huolta kunnostaan.

Sofia on myös joutunut kokemaan kaikkia julkkisnaisia piinaavan ilmiön: miesten lähettämät kikkelikuvat.

– Niitä tulee valtavasti, ja on aina tullut. Olen niin turtunut niihin. Voisin oikeastaan jonain päivänä tehdä niistä leikekirjan. Yleensä en tosin edes availe niitä viestejä, mutta joskus mielenkiinnosta katselen, millaisia peniksiä siellä on. Joskus ne ovat ihan hirveitä. Sanotan, että keskimääräinen suomalismiehen penis ei ole ihan… Ehkä parempi, etten sano tähän enempää, Sofia räkättää.