fbqHenna Peltonen luotsaa uutta kauneuskilpailua: Kauneuskirurgia ja tatuoinnit kielletty! | Seiska
Uutiset
02.03.2017 19:00
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Henna Peltonen
Henna Peltonen luotsaa uutta kauneuskilpailua: Kauneuskirurgia ja tatuoinnit kielletty!
Uutiset
02.03.2017 19:00
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Kohukaunotar Henna Peltonen luotsaa parhaillaan Miss EW -kilpailua, johon on mahdollista hakea vielä reilun kuukauden ajan. Henna etsii kilpailun kautta luonnollisen kaunista, elovenamaista naapurintyttöä.

Kisassa kauneuskirurgiset toimenpiteet, näkyvät tatuoinnit ja jopa irtoripset on kielletty ja luonnollista kauneutta ja valovoimaisuutta arvostetaan. Voittaja toimii esikuvana etenkin nuorille ja kiertää mm. kouluissa puhumassa sekä kannustamassa nuoria hyväksymään itsensä paremmin omana itsenään.

- Olen odottanut tällaista aitoa, jo kadonnutta kauneuskisaa pitkään, ja kun ei sellaista alkanut kuulua, ajattelin järjestää sen sitten itse. Tänä päivänä nuorilla ulkonäköpaineet on todella kovat ja entistä nuoremmat etsivät itsestään jatkuvasti korjattavaa sekä vikoja. Tällä kisalla haluan tuoda esiin vanhoja luonnollisia kauneusihanteita ja vaikuttaa tämän päivän kauneusihanteisiin, Henna kertoo.

Kilpailun finaali käydään 28-29.7.2017 Jämsänkosken upean tunnelmallisessa Ilveslinnassa.

 

Henna Peltonen

 Uusi perinteisiin arvoihin nojaava kauneuskilpailu on herättänyt suurta kiinnostusta.

- Miss EW 2017 -kisan vastaanotto sekä suuri hakemusmäärä yllättivät minut täysin! Olen saanut myös valtavan määrän positiivista palautetta kaikista ikäryhmistä, kuinka tällaista kisaa on kaivattu, mistä olen kisan tuottajana tietysti äärettömän iloinen.

- Olen äärimmäisen iloinen, että ihmiset näyttävät edelleen arvostavan ja kaipaavan vanhoja kauneusihanteita sekä perinteitä. Uskon, että kisa on kokonaisuutena jotain, mitä ihmiset tänä päivänä kaipaavat. Mukaan on hakenut todella upeita kaunottaria. Tiedän jo nyt kertoa, että taso on äärimmäisen kova!

 

Henna PeltonenKisa poikkeaa muista kauneuskisoista monella, tapaa ja se toteutetaan alusta loppuun vanhoja perinteitä kunnioittaen. Kisassa nähdään myös ripaus aitoa ja upeaa Suomi-filmien tunnelmaa.

Vielä ehdit hakea kisaan mukaan! Kilpailuun osallistuvan tulee täyttää täytät seuraavat ehdot:

– 18 vuotta täyttänyt
– Luonnollinen sekä eloweenamaisen kaunis
– Hyvämaineinen
– Osallistujalle ei ole tehty kauneuskirurgisia toimenpiteitä