fbq
Uutiset
06.02.2019 19:32
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: MISS EW
Miss EW
Henna Peltonen etsii jälleen uusia luomumissejä - näin haet kilpailuun!
Uutiset
06.02.2019 19:32
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: MISS EW

Julkkiskaunotar Henna Peltosen luotsaama "luomumissikilpailu" Miss Eloweena peräänkuuluttaa luonnollisuutta ja "aitoa kauneutta". 

Miss EW -kisaan saa nimittäin osallistua vain ilman irtoripsiä, hiustenpidennyksiä, näyttäviä tatuointeja tai kauneuskirurgisia toimenpiteitä.

LUE LISÄÄ: HENNA PELTOSEN LUOTSAAMAN MISS ELOWEENA -KILPAILUN HAKU KÄYNNISTYI: EDES HIUSTENPIDENNYKSIÄ EI HYVÄKSYTÄ!

Viime heinäkuussa kisan voittajaksi kruunattiin 26-vuotias torniolainen Jenna Toppari.

KATSO LISÄÄ: ASTETTA TUHMEMPI ELOVENA-TYTTÖ! "LUOMUMISSIKISAN" VOITTANEEN JENNA TOPPARIN INSTAGRAM-KUVAT TIHKUVAT SEKSIÄ - KATSO!

Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin puolestaan raumalainen Marjaana Savila, 25, ja toiseksi perintöprinsessaksi turkulainen Heidi-Susanna Oja, 20. 

Haku käynnistyy tiistaina

Kasvavan suosion myötä kisan tuotantotiimi on kasvanut.

- Olemme saaneet myös miesvahvistusta mukaan! Tuottajan ja missiemon Henna Peltosen aisaparina ja missikeisarina nähdään nyt viihteen monitoimiammattilainen Lassi Viljanen (ylhäällä kuvassa). Miss EW saa myös myös virallisen soundtrackin, kisan tiedotteessa kerrotaan.

Haku kilpailuun käynnistyy ensi tiistaina 12. helmikuuta. Finalistit kuvataan kesän aikana ja heitä odottaa ikimuistoinen missikiertue. Kisan finaali käydään 10. elokuuta historiallisessa Hämeenkylän Kartanossa.

- Sinustako Miss EW 2019? Voit hakea mukaan, jos olet täysi-ikäinen, hyvämaineinen, sinulle ei ole tehty kauneuskirgisia toimenpiteitä ja edustat kisamme arvoja. Lähetä kuvallinen hakemus 31.3.2019 mennessä osoitteeseen hennapeltonen@missew.net.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »