fbq
Uutiset
06.03.2017 13:59
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
henna kalinainen iloisena
Henna Kalinaisen villi lemmenloma: hotellihuone hajalle, aurinkoa yläosattomissa!
Uutiset
06.03.2017 13:59
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Tosi-tv-julkkis Henna Kalinainen ja hänen Juha-rakkaansa ottivat kunnon irtioton Suomesta. Lempiväiset ovat viettäneet jo tovin Kaakkois-Aasiassa - Henna on itse ollut reissussa jo kaksi kuukautta, Juha hieman kauemmin.

Henna kertoi suunnitelmistaan jo vuodenvaihteessa:

LUE LISÄÄ: Henna Kalinainen tempaisi: julkaisi alastonkuvan ja päätti muuttaa kevääksi ulkomaille!

Matkalla on jo saatu väriä pintaan:

- Oon aika paljon ollut ilman yläosaa, Henna kirjoittaa blogissaan.

Löydät kuvan Hennan rusketusrajoista ja paljaasta takamuksesta täältä.

Parisuhde lujittui

Thaimaan ja Malesian jälkeen kaksikko on nyt päätynyt Kambodzaan. Reissulla on ilmeisesti ollut totutun rajua meininkiä, sillä Henna kertoo pariskunnan joutuneen vaihtamaan majapaikkaa heidän hajoitettua huoneensa Siem Reapissa. Kaiken kaikkiaan kokemus on kuitenkin tehnyt parisuhteelle hyvää:

Täytyy sanoa, että meidän parisuhde on kyllä tällä reissulla voinut niin hyvin ja vahvistunut, että tämä oli meidän pelastus kaikkien ongelmien jälkeen Suomessa. Alussa oli pientä matkauupumusta ja turhautumista, mutta heti kun asetuttiin aloilleen kaikki on ollut täydellistä. Siem Reapissa hajotettiin ”vahingossa” kun riideltiin yksi hotellihuone osittain ja maksettiin sata dollaria pyynnöstä ja häivyttiin : )  Jälkeenpäin naurattaa vaikka eihän se silloin hauskaa ollut! Olen melkeen sata varma että en ole suomalainen vaikka paperit niin sanoo, koska mistä tää mun temperamentti tulee : D

Henna vitsailee myös häistä ja lasten hankkimisesta:

Sinne me mennään ns. häämatkalle vaikka ei ollakkaan tietääkseni naimisiin menossa. Juha vitsaili, että siellä se pistää mut paksuksi, mutta mä oon kyllä sitä mieltä että jos nyt jätetään se lastenteko vielä myöhemmäksi : D Älkää sitten ihmiset ottako näitä liian tosissaan..

Tilaa Seiskan uutiskirje! »