Hyppää pääsisältöön
Henna Kalinainen

Henna Kalinaisen rankka tilitys julkisuudesta: Myin mitä noloimpia juttuja helpon rahan takia!

Big Brotheristakin tuttu Henna Kalinainen kirjoitti blogissaan asioista, joita hän katuu.

Henna kirjoitti blogissaan elämästään julkisuudessa ja tekemistään valinnoista. Hän paljastaa katuvansa monia tekemiään asioita.

Elämän eri vaiheisiin kuuluu kaikenlaista, eikä asioita pidä kuitenkaan liikaa ruveta katumaan. Mutta näin yleisellä tasolla otan tämän puheeksi, koska olen viimeaikoina tajunnut kuinka aiemmat päätökseni tulevat vaikuttamaan moneen asiaan elämässäni, Henna aloitti kirjoituksensa.

Helppo raha houkutti

Hennan mukaan aluksi hänelle tärkeintä oli vain olla esillä – tavalla tai toisella. Häntä oli kiusattu koko elämänsä ajan, ja hän halusi näyttää kostajilleen päässeensä esille lehtien sivuille ja mallikuvauksiin.

Sitten kuvioihin tuli Mikael Forssell ja Bigbrother. Rahaa alkoi tulla useita tonneja kerralla tekemättä mitään(lehtihaastattelut). Se houkutti. Olinhan vasta täysikäinen. Sitten soppa oli valmis. Olin valmis myymään mitä noloimpiakin juttuja julkisuuteen helpon rahan takia! Jälkeenpäin kaduttaa, sillä ne tulee vaikuttamaan minun koko loppuelämääni ja häiritsemään esim. työkuvioita ja sitä, että minut voitaisiin ottaa vakavasti. Ja vaikka itse haluaisin muuttua ja uuden mahdollisuuden se on hankalaa menneisyyteni takia!

Lue Hennan blogikirjoitus kokonaisuudessaan täältä.


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Ari Lahti

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!