Uutiset

Henna Kalinaisen rakkaudentäyteinen julkinen tunnustus: "En tiennyt koskaan, että..."

30.07.2020 21:01

Tosi-tv-ohjelmista tutuksi tullut Henna Kalinainen, 31, iloitsee raskausajastaan ja ihanasta elämäntilanteestaan yhdessä Jarkko-miehensä kanssa.

Lapsen laskettu aika on loppuvuodesta, ja edessä on monia elämänmuutoksia, kuten muutto uuteen kotiin. Henna julkaisikin ihanan postauksen Instagram-tilillään.

Jokainen päivä on ihmeellinen ja uusi. En tiennyt koskaan, että elämäni muuttuu hetkessä tällaiseksi, että odotan lasta mieheni kanssa ketä rakastan ja meillä on vakaa parisuhde. En tiennyt koskaan, että yhtäkkiä etsimme meille ihka omaa kotia ja suunnittelemme lastenhuoneen sisustusta ja tarjousten tekoa omasta asunnosta. En tiennyt koskaan, kuinka yksinkertaisista asioista onni koostuu ja että se ei tule ulkoisista asioista kuten materiasta vaan läheisyydestä, rakkaudesta, ystävistä ja perheestä ja omasta kodista, Henna runoili Instagram-kuvatekstissään.

Ikinä ei tiedä mitä huominen tuo tullessaan, mutta kiitos siitä mihin suuntaan elämäni on menossa ja kiitos tästä ihanasta lapsesta ja miehestä ja kaikesta mitä minulla nyt on (sydän).

Lue myös: Henna Kalinainen valmistautuu äitiyteen – harvinaisessa yhteiskuvassa Jarkko-rakkaansa kanssa!

Hennan ja Jarkon suhde sai alkunsa vuosi sitten. He muuttivat yhteen vain puolen vuoden seurustelun jälkeen ja kihlautuivat viime helmikuussa. Lasten hankinnastakin he puhuivat pian ensitapaamisen jälkeen.

- Tämä on ehdottomasti rakkauslapsi! Minulla ei ole ollut ennen nykyistä suhdettani perhehaaveita, mutta tiesin Jarkon tavattuani ehdottomasti haluavani perheenlisäystä.

Rakastunut pari ei vielä tiedä lapsen sukupuolta, mutta heillä on tarkoitus ottaa siitä selvää.

henna kalinainen

Henna Kalinainen kertoo elämäntapamuutoksestaan:

 

 

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!