Henna Kalinaisen Juha-rakas: Ärsyttää, kun et pese sitä p**ppiä ja torjut sillä tekosyyllä!

Uutiset | 09.11.2016 17:37

Kohublondi Henna Kalinainen avautuu blogissaan siitä, mikä parisuhteessa ärsyttää.

Ronskiin tapaansa Henna ei säästele itseäänkään kertoessaan keskustelusta, jossa hän pyysi Juha-rakastaan kertomaan, mikä hänessä Juhaa ärsyttää. Henna kirjoitti keskustelusta blogiinsa näin:

Minä: Mikä mussa ärsyttää sua?

Juha: No se ainakin ärsyttää että sä et löydä sun tavaroita ikinä mistään!

Minä: muuta?

Juha: En tiedä uskaltaako tätä kirjoittaa sinne, mutta sullahan menee hermot aina jokaisesta pienestä asiasta ja oot aina joka paikasta ihan helvetin myöhässä. Ja siihen ei viitti varmaan kirjottaa sitä, että sä oot aina että otetaan vielä yks ja sitten kaks

Minä: Onko vielä lisättävää?

Juha: No ei mua oikeestaan silleen mikään muu ärsytä. En mä oikeen keksi muuta.

Juha: No tätähän ei voi sinne kirjottaa, mutta tottakai se ärsyttää kun sä et pese sitä pimppiä ja siks torjut mut joka aamu sillä tekosyyllä

Henna lisäsi viimeisen lauseen loppuun kuitenkin hymiön, eli aiheen käsittely ei ole niin vakavaa. Hän kertoo kuitenkin olevansa hygieniafriikki, joka ei aamulla halua läheisyyttä ennen hygieniasta huolehtimista:

- Ja pieni haiseva vastalause multa, että en siis tykkää esim pussailla aamulla kun ei ole vielä hampaita pesty enkä myöskään antaa sitä toosaa ennenkun se on pesty. Oon tällänen hygieenia nihilisti. you have to live with that! Ja joo se on hyvä tekosyy, Henna kirjoittaa hymiöiden kera.

 

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!